fbpx

Cârtu, atac către Petrescu: „Ce vrea? Să ia numai el campionatul?”

Finalul campionatului se apropie iar apele încep să se agite. Duel intre Cârtu și Petrescu

La finalul meciului de ieri dintre CFR și Gaz Metan Mediaș, castigat cu scorul de 2-0, Dan Petrescu a ieșit la atac iar astăzi Sorin Cartu a venit cu replica:

„Parcă se descalifică prin ce face! Dan Petrescu e un antrenor de mare valoare, dar ce face acum îl duce într-o zonă a ridicolului! Ar fi bine să vorbească de echipa lui, să explice de ce nu mai are CFR reușite, că nu e din cauză că e ajutată Craiova. Ce vrea? Să ia numai el campionatul? Toți ceilalți sunt proști, ceilalți antrenori muncesc degeaba? Că de ce nu e VAR, e antrenor bun, dar trebuie să ne conducă el? Să facă toată lumea ce vrea el? Dacă are stresul cu patronul lui trebuie să verse asupra noastră? Lasă-ne pe noi în pace că noi te-am lăsat pe tine. Tu vrei să fie și destinul la comanda ta? Poate așa e scris acuma, să mai câștigăm și noi. Totul e împotriva lui, parcă toată lumea trăiește numai cu ideea asta de a-i face rău lui Dan Petrescu.”

Petrescu acuza jocurile din culise și faptul că lumea s-a plictisit de CFR:

„Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul. Cum e posibil că Bîrsan să arbitreze cel mai tare meci al etapei? Pe mine m-a arbitrat de două ori Chivulete în play-off și m-a făcut praf de două ori. Azi am avut încă două penalty-uri neprimite și au fost și alte faze dubioase. Vreau să fim lăsăți în pace de arbitri, dar nu suntem lăsăți în pace! Am zis să tac, dar nu pot să tac. De departe, vă pot arăta cine e cea mai dezavantajată echipă din acest play-off. Cei de la comisii vor decide ce e mai bine pentru Craiova. Dacă cei de la Craiova vor fi arbitrați așa, e imposibil să nu bată la Giurgiu și Botoșani! FCSB a avut două penalty-uri nedate cu Craiova, e posibil așa ceva? Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR Cluj! Eu nu mă aștept că cei de la Craiova să se mai împiedice, sunt foarte puternici din toate punctele de vedere, numai noi putem să îi încurcam. Avem un meci extraordinar de greu cu FCSB, unde noi nu prea am câștigat deloc. Cei de la FCSB vor evolua cu echipa cea mai bună echipă și vor dori să câștige. S-au plictisit de CFR campioana. Tot noi? Să mai vina și alții !”

Craiova se afla pe primul loc, la doar 1 punct peste CFR Cluj, ocupanta locului secund iar duelul dintre Cârtu și Petrescu poate continua în ultima etapa într-un meci cu titlul pe masa.

În 3 minute poți să vezi și: Becali nu iartă: „Rotaru nu e nici la unghia mea mică”

FCSB dă lovitura și transferă încă un fotbalist!

Variantă de transfer surpriză: Băluță în locul lui Alibec!

Petrescu: “Cred că toată tara vede cine trebuie să câștige campionatul!”

 Întăriri pentru Liga 1: Rapid are un nou acționar!

Gică Craioveanu: „Fug ca nebunul!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Eduard Olteanu

Summary
Cârtu, atac către Petrescu: "Ce vrea? Să ia numai el campionatul?"
Article Name
Cârtu, atac către Petrescu: "Ce vrea? Să ia numai el campionatul?"
Description
Finalul campionatului se apropie iar apele încep să se agite. Duel intre Cârtu și Petrescu
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0