fbpx

Sorin Cartu: „Craiova e în grafic în ceea ce și-a propus!”

Președintele Universității Craiova a luat poziție după eșecul cu Viitorul, precizând care e obiectivul real al clubului.

Într-o intervenție la DigiSport, după Craiova – Viitorul 1-2, Sorin Cartu i-a luat apărarea lui Mangia: „Normal că publicul e supărat când pierdem. Tot ce s-a întâmplat în seara asta e nedrept. Nu e victorie meritată a Viitorului, pentru că până în minutul 75 am dominat clar. Și pe mine m-a surprins reacția publicului, când îl ai pe Koljic accidentat, Cristea suspendat, și tu îți fluieri jucătorul, pe Rocha când l-a băgat”.

Sorin Cartu, după Universitatea Craiova – Viitorul 1-2

Președintele oltenilor a precizat care e de fapt obiectivul clubului: „Craiova e în grafic în ceea ce și-a propus, pentru că la începutul campionatui s-a fixat drept obiect al echipei să joace în cupele europene. Ne-am angrenat în lupta pentru titlu pentru că s-a ivit această posibilitate. Mâine trebuie evaluat, să vedem ce jucători sunt apți de antrenament. Noi sperăm și vom da totul ca să batem CFR. Dar asta nu înseamnă că Steaua are drum spre titlu. Steaua nu bate la CFR”.

În această seară, Craiova – Viitorul 1-2 în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Alb-albaștrii au nevoie de o victorie cu 2-0 în retur pentru a ajunge din nou în finala întrecerii knock-aut.  

Î3 minute poți să citești și: Mangia: „Procentele au scăzut, dar situația nu e închisă!”

 Ianis a început să miroasă performanța de la Craiova!

 Mangia: „Donkor e un jucător foarte bun, de încredere!”

Cum să ratezi o promovare în B în câțiva pași simpli!

 Campioana joacă tare când e vorba de milioane!

 „E antrenor de Serie C! Craiova e o decepție totală”

 Concluziile: „Nu aveți istorie și nici identitate”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0