fbpx

Cârțu, invidios pe CFR: președintele Craiovei le-ar ceda prima poziție clujenilor

Sorin Cârțu este dezamăgit și ar renunțat la primul loc din campionat în favoarea celor de la CFR Cluj!

Craiova este neînvinsă după 5 etape de Liga 1, dar președintele echipei din Bănie, Sorin Cârțu, a rămas cu gândul la rușinea de la Tbilisi, atunci când oltenii au fost eliminați din Europa League de o echipă mult mai slab cotată. Se pare că gloria Craiovei Maxima urmărește parcursul internațional al clujenilor de la CFR și ar fi dispus să dea la schimb 5 din cele 15 puncte câștigate de alb-albaștrii în debutul sezonului, pentru o victorie în Georgia. Astfel, Dan Petrescu ar avea ocazia să-și ducă elevii pe prima poziție, cu un rezultat de egalitate luni.

Aș fi dat 5 puncte din acestea 15 pentru o calificare în Europa League. E o rană nedigerabilă! Mi-ar fi plăcut, recunoașterea internațională e importantă. Văd și parcursul celor de la CFR, au jucat bine, iar calificarea e meritată”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Președintele Craiovei a avut cuvinte de laudă la adresa celor de la FC Argeș și nu a uitat să-i critice pe alb-albaștrii pentru că au tratat meciul superficial după ce au marcat două goluri.

Începutul a fost bun și am avut speranțe că o să fie mai lejer. Reacție bună a adversarului, au remediat din deficiențe. Au fost două goluri frumoase, spectaculoase, mulți jucători la finalizare, păcat că n-au fost așa și următoarele minute. Au gândit și ei altfel, cum să se opună. Cred că era meciul mult mai greu dacă marcau prin Malele. Nici eu nu prea știu cum a ratat acolo. Aș fi vrut parcă mai multe acțiuni cum au fost la primele două goluri. Au crezut că totul o să vină la sine și au fost superficiali”, a mai spus Cârțu.

În 3 minute poți să vezi și: Rotaru, convins de Bergodi să transfere o rezervă: „E important să avem posturile dublate”

Gicule, scuză-ne! Am jucat în numele lui Balaci! 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0