-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Cârțu: „N-avem prospețime, nu am putut să alergăm! Va fi plesneală!”

Președintele Craiovei a comentat evoluția echipei din meciul cu Viitorul și a anticipat desfășurarea play-off-ului. Ce spune Cârțu despre accidentarea lui Mihăilă și transferul lui Screciu!

Cârțu despre…

…amicalul pierdut cu 3-0 cu Viitorul:

Sunt un pic dezamăgit. În primul rând și de rezultat și de ceea ce am văzut în teren. Dar mă gândesc că e o primă partidă pe care echipa o joacă după o bună perioadă de timp și care întărește ceea ce am susținut eu: că avem nevoie de multe jocuri de verificare. Ceea ce nu ni s-a asigurat, ni s-a dat prea târziu șansa să jucăm amicale. Sunt antrenorii care vor analiza evoluția echipei. Pe mine ce m-a surprins azi, nu am avut prospețime, nu am putut să alergăm cât a alergat Viitorul.

…accidentarea lui Mihăilă:

Mihăilă are niște probleme. A simțit și acum 2-3 zile la antrenament, spunea că se simțea încărcat la musculatură. Nu știu cât de grav e, sper să nu fie probleme prea grave.

… instalarea lui Bergodi:

A fost un antrenor pe care ni l-am dorit, sperăm să fie încununat cu un parcurs bun în mini-campionatul acesta și să asigure punctele pentru a ne asigura obiectivul, acela de a juca în cupe europene.

…situația lui Gardoș:

Mă bucură că treptat ne putem baza pe Gardoș, măcar pe o perioadă de timp din cadrul unui joc. Pentru că e un copil bun și nu e meritat ce i s-a întâmplat până acum, cu toate accidentările acestea.

… venirea lui Screciu:

Screciu trebuie să apară, zilele acestea din câte am vorbit cu domnul Rotaru. Nu ne putem baza pe el în acest sezon, dar e bine să vină, să intre în programul echipei.

… transferul lui Mihăilă:

Preocuparea noastră e ca Mihăilă să fie într-o stare bună, să fie apt de joc. Nu ne gândim la vânzarea lui Mihăilă, la vreo sumă de bani.

…sosirea lui Gustavo:

Gustavo e un jucător pe care-l cunoaștem, îi știm posibilitățile. Opțiunea sa de a reveni la echipă a fost primită pozitiv de club. Are calitate, ne putem rezolva multe probleme împreună.

… mini-campionatul care va începe:

Va fi multă plesneală. Totul ar trebui să se bazeze pe o strategie, pe un program. Vedem ce-o ieși, poate să iese și bine, poate fi și rău.

…meciurile cu Botoșani și Astra:

Sunt meciuri vitale, capitale la ceea ce ne-am propus. Trebuie câștigate amândouă.

În 3 minute poți să vezi și: Mai rău nici că se putea: scor de neprezentare și Mihăilă accidentat!

 Harlem Gnohere, variantă de lux pentru FCU Craiova!

Giovanni Becali: „Am fost întrebat de Mihăilă”

Selly putea fi următorul fotbalist vândut pe bani mulți de Craiova!

U Craiova, gata să transfere un mijlocaș de națională!

Afacerea anului între Rotaru și Becali: Fortes, la schimb cu Gnohere!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles