1.4 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

Ultimele episoade din ”Casa de Papel” apar astăzi: „Va fi Armageddon!”

Jaful a ajuns la final! Ce au spus actorii despre mult așteptatul deznodământ din Casa de Papel

Mult iubitul serial ”Casa de Papel” a ajuns la final: „Vor fi cele mai bune scene din tot serialul, iar finalul va fi dramatic”, a dezvăluit regizorul Jesús Colmenar, într-o conferință de presă globală, potrivit Libertatea. Ultimele cinci episoade din „La Casa de Papel” vor fi disponibile pe Netflix începând de astăzi, 3 decembrie.

Coverul melodiei „Bella Ciao”, măștile cu Salvador Dali și salopetele roșii au intrat în cultura pop odată cu lansarea serialului spaniol „La Casa de Papel”. Acesta a devenit un fenomen global și cel mai popular serial Netflix într-o altă limbă decât engleza. Înaintea premierei ultimelor episoade din „La Casa de Papel”, actorii și creatorii serialului au ținut o conferință de presă. Aceștia au vorbit despre mult așteptatul deznodământ, dar și despre cum au trăit ultima zi pe platourile de filmare.

Un final cu multă emoție și adrenalină Scenariștii Álex Pina și Esther Martínez Lobato au mărturisit că ultimul capitol a fost cel mai greu de scris, însă rezultatul este pe măsura așteptărilor. „Va fi mult mai emoțional și mai incitant. Vor fi puse împreună toate piesele din puzzle, închidem cercul poveștii și dezvăluim mai multe lucruri despre psihologia personajelor”, a declarat Pina.

Regizorul și producătorul executiv Jesús Colmenar a avertizat că, dincolo de partea emoționantă, ultimele episoade nu duc lipsă de adrenalină și răsturnări de situație neașteptate. „Cred că e un ritm diferit, poate că nu e o confruntare atât de încrâncenată, însă am reușit să menținem acest crescendo tipic serialului până la final.”

Actorul Pedro Alonso, interpretul lui Berlin, a fost categoric privind finalul: „Va fi Armageddon! Bătălia finală. O bătălie care va pune capăt tuturor bătăliilor. Atât în ce privește acțiunea, cât și sentimentele personajelor. Totul se va așeza, va fi foarte interesant, dar și foarte puternic din punct de vedere vizual”.

În ultimele episoade, El Profesor, creierul operațiunii, nu va lua întotdeauna cele mai bune decizii, ceea ce va complica mult situația personajelor. Actorul Álvaro Morte spune însă că astfel de momente sunt preferatele lui. „Cel mai mult îmi place când Profesorul își lasă la vedere latura umană, chiar dacă atunci face și greșeli. Uneori, pare că e un robot ingenios, dar vă asigur că nu este perfect. Când ia o decizie care nu e 100% corectă, atunci sunt cel mai entuziasmat, pentru că e o provocare să găsească o rezolvare pentru problema pe care a creat-o.”

Tokyo a fost unul dintre personajele centrale ale serialului, iar moartea ei a fost un adevărat șoc atât pentru fani, cât și pentru echipă. „A fost o experiență brutală”, a catalogat regizorul ieșirea din scenă a personajului. Cu toate acestea, trailerul confirmă că Tokyo va apărea și în ultimele episoade. În plus, moartea ei are un impact major asupra deznodământului, după cum a confirmat scenarista Esther Martínez Lobato. „Moartea lui Tokyo este ca o bombă cu ceas, care schimbă radical serialul.”

Cu toate acestea, trailerul confirmă că Tokyo va apărea și în ultimele episoade. În plus, moartea ei are un impact major asupra deznodământului, după cum a confirmat scenarista Esther Martínez Lobato. „Moartea lui Tokyo este ca o bombă cu ceas, care schimbă radical serialul.”

Casa de Papel. Va mai exista o continuare a serialului?

Atât creatorii, cât și actorii au făcut clar faptul că nu va exista o continuare a serialului, explicând și de ce. Totuși, potrivit Variety, Netflix va lansa în 2023 un spinoff, „Berlin”, care poartă numele personajului interpretat de Pedro Alonso. „E momentul perfect pentru un final, am stors tot ce era mai bun din fiecare personaj și cred că decizia de a încheia este una foarte înțeleaptă. Trebuie să le dăm fanilor ceea ce merită, cred că ne-am fi asumat un risc prea mare să încercăm să lungim acest serial”, spune Álvaro Morte, care îl joacă pe Profesor.

Și regizorul Jesús Colmenar este de părere că povestea s-a consumat și a simțit că e momentul să o încheie: „A fost o adevărată provocare să găsim cel mai bun final, ne-a luat foarte mult timp să găsim un echilibru, cheia în care să încheiem această aventură. Dar acum simt că acest volum are cele mai bune scene din tot serialul. Sub această presiune enormă, am reușit să creăm ceva care cred că va fi pe placul publicului”.

Úrsula Corberó, care o joacă pe Tokyo, a mărturisit că ultima zi de filmări a fost intensă și extremă. „Am avut o senzație ciudată mult timp după ce am încheiat filmările. M-a cuprins melancolia, m-am gândit la tot ce am trăit, la toate momentele frumoase și grele deopotrivă, la toate călătoriile pe care le-am făcut, la cum mi s-a schimbat viața și cât de dor o să-mi fie de toată echipa.” Álvaro Morte a recunoscut că a plâns ca un copil în ultima zi pe platourile de filmare. „A fost o zi foarte frumoasă și foarte emoționantă, mai ales că am filmat ultima mea scenă cu aceeași echipă cu care am filmat și prima mea scenă.”

VIDEO! Top 3 gafe ale jandarmilor și polițiștilor la parada de 1 Decembrie

VIDEO! Mad Max în Oltenia! Au transformat Dacia în tanc, tunul făcut din cazanul de la țuică!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles