Câte voturi i-ați dat lui Mihai Roman! Aproape să iasă omul meciului!

Bătălie în doi pentru titlul de MVP al meciului Universitatea – Juventus. Mihai Roman l-a ratat la mustață, cum a ratat și pe teren.

 

Nu vrem să repetăm la infinit, pentru că v-ați prins deja de filosofia noastră: un club trăiește prin suporterii lui. Și avem justificarea destul de logică: dacă n-ar fi așa probabil că Universitatea Craiova nu ar fi fost niciodată mai mult decât Gloria Bistrița, Poli Iași și așa mai departe. Așa că, după cum v-ați obișnuit deja, părerea voastră, a suporterilor, e importantă pentru noi.

 

În oferirea unei posibilități de a v-o exprima am lanasat, deja tradiționalul: cine fu cel mai bun de pe teren? După meciul cu Juventus București, scor 3-1 pentru olteni, bătălia pentru MVP-ul partidei a fost în doi, și dură pe deasupra.

 

Mihai Roman, cât pe-aci să-i sufle lui Alex Mitriță titlul

 

Pe 3minute.net, doi jucători au fost votați la greu de voi: Alexandru Mitriță și Mihai Roman. Primul, care deja e în cartea de istorie alb-albastră, prin golurile date, luă și titlul neoficial dat de site-ul ăsta. 48% din voturile voastre, deci cel mai bun de pe teren. Mihai Roman, cu două asisturi și trei șanse rarisime de a marca, toate irosite, a fost pe locul 2, cu 33% din preferințele voastre.

 

Universitatea Craiova a câștigat cu 3-1 partida cu Juventus București, în primul meci oficial de pe stadionul Ion Oblemenco.

 

sursa foto: facebook ucv1948.ro

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *