fbpx

Sigur nu știai asta despre zodia ta! Vezi ce te caracterizează cel mai bine!

Află câteva detalii pe care sigur nu le știai despre semnul tău zodiacal! Probabil deja ai aflat cu cine te potrivești sau nu, ce fel de persoană ești în funcție de zodia ta! Dar uite ceva ce încă nu știi despre zodia ta!

Sunt câteva lucruri pe care nu mulți le știu despre zodii. Sunt câteva detalii care fac diferența între zodii. Aceste amănunte mai puțin știute de voi vă caracterizează cel mai mult. Vezi despre ce este vorba și ce lucruri poți afla despre zodia ta!

Uite câteva detalii pe care nu le știai despre zodia ta

Berbecul – Este prima zodie din zodiacul european, începe din 21 martie și durează până în 20 aprilie. Este simbolul renașterii, al primăverii, al fertilității, forței și al puterii fără egal a naturii. Înflăcărarea, dinamismul, rapiditatea, voința și forța de caracter sunt trăsăturile nativilor din această zodie.

Taur – Oamenii apropiați ție se simt bine în preajma ta, pentru că îi copleșești cu dragoste. Ce nu știu ei este că la primul obstacol, vei dori să dai bir cu fugiții. Nu știi să privești lucrurile la rece, iar un lucru minor va deveni pentru tine sfârșitul lumii. Zodia Taurului începe din 21 aprilie și se încheie pe 21 mai și este a doua zodie în zodiacul european.

Gemeni – Este a treia zodie în zodiacul european, începe din 22 mai și se termină în 21 iunie. Zodia Gemeni este o zodie masculină de aer, duală, orietată către aspectele intelectuale, guvernată de Mercur. Daca esti gemeni, ai un mic defect: te porți ca și cum le-ai ști pe toate, iar ceilalți ajung să te creadă, deși în majoritatea timpului nu prea ai habar despre ce vorbești.

Rac – Este a patra zodie în zodiacul european, începe în 22 iunie și se termină în 22 iulie. Zodia Racului este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Lună, cu mare putere de adaptare, sensibilă, imaginativă, cu puternice aptitudinile artistice, instabilă, inconstantă și plină de capricii. Deși nu arăți asta, tânjești după afecțiunea persoanelor dragi ție și te doare orice gest de indiferență. Ești nesigură pe loialitatea celorlalți și ai constant nevoie de asigurări.

Leu – este a cincea pe cercul zodiacal european și începe din 23 iulie, încheindu-se pe 22 august. Este o zodie masculină de foc, guvernată de Soare, dominată de voință, hotărâre, dar și de orgoliu, vanitate și furie. Este o zodie caracterizată prin extravaganță în tot ceea ce face și spune.

Fecioara – este a șasea zodie pe cercul zodiacului european. Începe de 23 august și se încheie pe 22 septembrie. Este o zodie feminină de pământ, predominant practică, materială, guvernată de planeta Mercur. Sensibilă și delicată, dar uneori prea irascibilă.

Balanța – a șaptea zodie pe cercul zodiacal și începe în 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie. Zodia Balanței începe cu echinocțiul de toamnă, când ziua este egală cu noaptea, noțiunea de echilibru fiind reprezentativă pentru nativii acestei zodii. Este o persoană care caută mereu echilibru în orice. Poate pentru că și știe să ofere echilibru.

Scorpion – reprezintă a opta zodie a zodiacului european și începe în 23 octombrie, încheindu-se pe 21 noiembrie. Zodia Scorpionului este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Marte și Pluto. Cea mai puternică persoană din întregul zodiac. Când își pune ceva în minte, reușește.

Săgetător –  este a noua zodie din zodiacul european, începe în 22 noiembrie și se încheie în 21 decembrie. Zodia Săgetătorului este o zodie masculină de foc, dominată de planeta Jupiter. Este o persoană foarte înțeleaptă, care oferă încredere.

Capricorn – este a 10-a zodie și începere din 22 decembrie și încheindu-se pe 20 ianuarie.
Zodia Capricornului este o zodie feminină de pământ, practică, materială, intuitivă și puternică guvernată de planeta Saturn. Puternică, dar și supărăcioasă.

Vărsător – este 11-a zodie și începere din 20 ianuarie, încheindu-se pe 18 februarie. Vărsătorul este semnul priceperii și înțelepciunii. Este inteligent și mereu preferă să facă cum știe el. Culmea, îi și iese.

Pești – o zodie feminină de apă, închide ciclul zodiacal al celor 12 zodii europene, începând din 19 februarie și încheindu-se pe 20 martie. Este guvernată de planetele Neptun și Jupiter. Creativitatea îi caracterizează cel mai bine pe acești nativi.

 Intră și vezi cel mai mic oraș din lume http://bit.ly/2pm5qbh

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0