14.5 C
Craiova
duminică, iunie 4, 2023

Câți bani au adus în octombrie locurile de parcare! Subteranul, în premieră pe plus

Autoritățile locale zic că au împușcat trei iepuri dintr-o lovitură cu locurile de parcare pe care au pus taxă.

Mai marii urbei s-au frecat pe mâini cu celebra parcare cu plată și la conferința de presă din această după-amiază. Au avansat cifre pentru a-i convinge pe ziariști, implicit pe cititorii lor că devine rentabilă. Sorin Manda, administratorul public al Craiovei, a prezentat „scorurile” înregistrate în octombrie, dar zice că e mai important că s-a decongestionat traficul în centru.

Sorin Manda a pus la dispozitie datele: „La nivelul lunii octombrie, la parcarea cu taxă s-au încasat 12.000 de euro cu TVA, aproape 60.000 lei. Aceeași sumă aproximativă s-a încheiat și la parcarea subterană. Este prima lună în care cheltuielile sunt mai mici decât parcările la parcarea de la Teatrul Național. Ceea ce înseamnă că foarte mulți conducători auto s-au îndreptat spre aceasta. Față de luna precedentă, gradul de ocupare s-a dublat la aceasta. S-a și decongestionat traficul în această zonă”.Se extind locurile de parcare

Autoritățile nu au ascuns că iau în calcul inclusiv extinderea parcărilor cu taxă: „Avem în atenție și ceea ce își doresc locatarii din zonă, avem și locuri fără plată, destinate riveranilor. Am luat în calcul inclusiv extinderea zonei parcării cu plată spre strada M. Kogălniceanu, zona liceului Carol I, chiar și strada M. Viteazul, pentru că principalul lucru pe care ni l-am dorit a fost decongestionarea traficului în zona centrală”.

Cei trei iepuri de mai sus: bani din subterană, care mergea pe minus, bani din supraterană și decongesionare de trafic.

Nu rata! Petrece o noapte cu Delia: Vino la Psihedelia!

Vom traversa orașul Bals în 5 minute! Anunuțul vine de la Guvern

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles