Cauți pe net Viorica Dăncilă, afli că Iranul și Pakistanul fac parte din UE

Într-un interviu în care vorbeşte despre drepturile femeilor, în 2017, Viorica Dancilă spunea că Iran şi Pakistan sunt state membre ale Uniunii Europene. Marea gafă făcută de aceasta anul trecut nu poate fi uitată în 2018.

Dacă dai un search pe Google și-o cauți pe Viorica Dăncilă, europarlamentar din partea PSD, găsești faimosul interviu în care spunea că Iranul și Pakistanul fac parte din UE.  Membră a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitate de gen din Parlamentul European, se afla, în momentul realizării interviului, la Geneva, unde participa din partea Parlamentului European la reuniune ONU pe această temă.

Viorica Dăncilă este cea care a condamnat protestele #rezist

Pe lângă gafa făcută anul trecut într-un interviu, și pe lângă faptul că întrebarea i s-a pus în engleză și ea a răspuns în română, faptul că pune două state care se află în mijlocul Orientului, Iran și Pakistan, două țări care nici măcar nu sunt prietene, în interiorul UE, europarlamentarul Viorica Dăncilă a omis din cv-ul ei faptul că a candidat la primăria Videle în 2004, unde a pierdut alegerile.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD de premier. Viorica Dăncilă este din județul Teleorman, acolo unde a fost președintele organizației de femei din 2005 până în 2009. Ulterior, Dăncilă a plecat în Parlamentul European, unde se află la al doilea mandat.

Viorica Dăncilă este europarlamentarul din partea PSD care a condamnat în Parlamentul European protestele #rezist și s-a exprimat ca susținătoare Ordonanței 13.

 

Citește și http://bit.ly/2DGSNOF

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0