fbpx

Cazul Sorina: instanța a decis! Ce se întâmplă cu fetița de 8 ani!

Magistrații Curții de Apel Craiova s-au pronunțat în această după-amiază cu privire la cererea de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care Sorina a fost adoptată.

CAZUL SORINA! Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât ca adopția Sorinei să rămână valabilă. Ei au respins practic cererea de suspendarea a executării deciziei judecătorești făcută de procurorul general Bogdan Licu.

Claudia Postelnicescu, avocatul familiei Săcărin, a declarat: “Această solicitare a procurorului general a fost respinsă pentru că nu a fost însoțită de niciun argument juridic, legal, ci au fost doar argumente din tot narativul acestui scandal preluat din media. Domnul procuror nu cunoaşte că adopţiile, în general, sunt nişte proceduri pe toată viaţa, iar adopțiile internaționale au la bază niște tratate. Nu ne jucăm cu viaţa unor copii fiind că ţipă nişte oameni pe stradă”.

Cazul Sorina > fetita ramane momentan in Romania!

Gabriel Sărăcin, tatăl adoptiv, s-a întors deja în SUA, împreună cu unul dintre copii. Ramona Sărăcin, soția sa, a fost prezentă astăzi la Curtea de Apel Craiova pentru a-și susține cauza.

Procurorul general interimar Bogdan Licu a formulat o cerere spre Tribunalul Mehedinți prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina. Judecătorii de la Tribunalul Mehedinți și-au declinat competența în cauză, pasând rezolvarea cazului celor de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin. În cele din urmă Tribunalul Olt va fi cel care va judeca cererea, dar nu se știe încă la ce dată. Motiv pentru care, până la pronunțarea unei hotărâri în acest sens, Sorina va rămâne la familia adoptivă, dar în România.

În 3 minute poți să citeși și: VIDEO! Și-a înjunghiat iubita! Totul a fost live pe facebook!

Glasul pământului din Seaca de Padure astupat direct cu asfalt!

 BAC 2019! Avem subiectele și baremele la limba română!

Bacalaureat 2019: Ce li se interzice elevilor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0