CCA face experimente la CS Afumati – Universitatea Craiova! Pe cine a trimis!

Delegare ciudată la meciul CS Afumati – Universitatea Craiova, care va stabili una dintre sfert-finalistele Cupei României.

 

Un cvasi-necunoscut va conduce la centru partida CS Afumati – Universitatea Craiova, din optimile de finală ale Cupei României. Este vorba de Florin Andrei, din Târgu Mureș.

 

Centralul ardelean va fi ajutat la cele două margini de bucureșteanul Bogdan Velicu și clujeanul Gero Szabo. În cazul în care Florin se accidentează înainte ori în timpul meciului va prelua fluierul Andrei Antonie, din București. Observatorii partidei de pe stadionul Ilie Oană sunt Zoltan Szekely și Dorinel Dincă.

 

Un cvasi-necunoscut fluieră CS Afumati – Universitatea Craiova

 

Florin Andrei are un singur meci arbitrat în Liga 1. S-a întâmplat în 2014, când a fluierat întâlnirea dintre FCSB și Corona Brașov, scor 3-0. De atunci a mai condus, potrivit statisticii de pe site-ul frf-cca.ro, partide de fotbal feminin, de juniori, baraje interjudețene, meciuri din liga a treia și a doua, precum și dispute din fazele incipiente ale Cupei României.

 

Partida CS Afumați – Universitatea Craiova se dispută mați, de la ora 18:00, în optimile de finală ale Cupei României, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Sursa foto: facebook ucv1948.ro

Nu rata! Transferul iernii la Universitatea Craiova! Voteaza!

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *