12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Ce adversare va avea Simona Halep la Madrid Open: “Turneu special pentru mine”

Simona Halep a primit un wildcard și va putea lua parte la turneul care a fost deținut până de curând de Ion Țiriac

S-a dezvăluit cine sunt adversarele remarcabile care o așteaptă pe Simona Halep la Madrid Open. Acesta este al doilea turneu la care va participa după suspendarea pentru dopaj.

Simona Halep a primit un wildcard. Va putea lua parte la turneul care a fost deținut până de curând de Ion Țiriac.

Vor fi prezente nume de renume din tenisul mondial

La Madrid Open vor fi prezente nume de renume din tenisul mondial, printre care Iga Swiatek, Coco Gauff și Aryna Sabalenk, conform Prosport. Turneul din capitala Spaniei va avea loc în intervalul 22 aprilie – 5 mai.

„Campioana en-titre și numărul 2 mondial Aryna Sabalenka și numărul 1 mondial Iga Swiatek sunt în fruntea listei de înscrieri la Madrid Open 2024. Madrid este al cincilea turneu WTA 1000 din calendar. Si are o tragere la sorți de 96 de jucători la simplu și o tragere la sorți de 32 de echipe la dublu. Turneul se joacă pe zgură în aer liber la Caja Magica. Anul acesta, limita de intrare este numărul 72. americanul Taylor Townsend câștigând ultima intrare directă.

Folosind clasamentele lor speciale, Paula Badosa (SR 34), Naomi Osaka (SR 36), Zhang Shuai (SR 48), Irina-Camelia Begu (SR 49), Shelby Rogers (SR 51), Lauren Davis (SR 59) și Amanda Anisimova (SR 61) a câștigat, de asemenea, intrare directă.

Pe lista de înscrieri din acest an lipsesc Karolina Muchova (accidentare continuă la încheietura mâinii). Petra Kvitova (maternitate) și Belinda Bencic (maternitate). Primii cinci supleanți sunt în prezent nr.73 Viktoriya Tomova. nr.74 Cristina Bucsa, nr.75 Ashlyn Krueger. nr.76 Nao Hibino și nr.77 Tamara Korpatsch”, se arată pe site-ul WTA.

Simona Halep: “Un turneu special pentru mine”

Mulțumesc mult, Madrid Open, pentru oportunitatea acestui wild card. Madrid a fost dintotdeauna un turneu special pentru mine. Cu amintiri plăcute, și sunt recunoscătoare că am ocazia să-mi fac și mai multe. Ne vedem în curând!”, a anunțat Halep, pe Instagram.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles