fbpx

Sarbatorile vin, iar tu nu stii ce cadou sa-i faci iubitei!

Stim ca esti in incurcatura! Este cea mai grea misiune sa gasesti un cadou perfect de sarbatori! Tocmai de-asta avem cateva sugestii!

Cumpără-i o floare, poate se face primăvară. În suflet că afară n-avem șanse. Dacă fata e pretențioasă și vrei s-o impresionezi, ai nevoie de un buchet, nu doar de o floare. N-o întreba care-s florile ei preferate, mai bine află tu. De la o prietenă, de pe facebook. Fă puțin pe detectivul că noi, fetele, asta așteptăm. Să-și dea cineva măcar puțin interesul.

 

Dacă nu-i plac florile, cumpără-i ciocolată. Muuuultă ciocolată. E varianta mai simplă, ce-i drept, dar merge, pentru că o mănâncă oricine. Orice fată mănâncă dulciuri..sau shaorma. Deci, îi poți lua o ciocolată și-o shaorma. Să-i țină de foame, nu de alta.

 

Mai e o problemă. Dacă fata e la dietă și nu mănâncă ciocolată…nu te da bătut! Mai ai multe variante. Truse de make-up, rujuri, bluza aia pe care a văzut-o ea în mall, rochița aia sexy în care vrei tu s-apară ea de Revelion.

 

Dacă stai cam prost cu bugetul anul ăsta, spune-i că…

 

O iubești. Doar atât. Pentru că uneori nu-i nevoie de cadouri scumpe. Uneori e nevoie doar ca cineva să fie lângă tine și uiți de toate ciocolatele cu oreo (alea îmi plac mie). Uneori, e suficient să vă plimbați prin parc. Nu-i nevoie de lucruri materiale ca să-ți poți da seama cât ții la o persoană. E simplu. Trebuie doar să fie acolo când nimeni nu e. Ăsta e cel mai frumos cadou.

 

Și apropo, iubitule, știu c-ai citit. Și mai știu că tu știi că-mi place ciocolata cu oreo, dar că iubesc shaorma. Așa că te aștept c-o shaorma, să văd cât de mult mă iubești.

Nu rata! Ia-ți iubita, niște popcorn și o ceașcă cu vin fiert și treci la film!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0