21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce jucator vrei în alb-albastru! Fă-i propunerea lui Devis Mangia!

Ai fost scouter pentru Universitatea Craiova în această vară! Te-ai uitat ce jucători au rămas liberi sau au un preț convenabil și se pliază de minune pe stilul oltenilor! Ce mai aștepți: anunță-l pe antrenorul Devis Mangia!

 

Universitatea Craiova s-a mișcat excelent în acest mercato în privința vânzărilor: a încasat 5 milioane de euro pentru Alexandru Băluță și Vladimir Screciu. A scăpat și de povara contractelor lui Apostol Popov, Andre Santos, Simon Măzărache (rezilieri), Mihai Roman (împrumut). Iar portarilor Nicolai Calancea și Miodrag Mitrovic le-a fost transmis că nu mai e nevoie de serviciile lor.

 

La capitolul achiziții, oltenii l-au înregimentat definitiv pe Florin Gardoș, care a evoluat din iarnă sub formă de împrumut. Pentru a-și fereca poarta l-au împrumutat din Serie C pe Mirko Pigliacelli, cu opțiune de cumpărare dacă dă randament.

 

Într-un comunicat postat pe sait, imediat după vânzarea jucătorilor Screciu și Băluță, intitulat „Știința mai puternică din sezonul viitor”, stă scris Ținem de asemenea să precizăm faptul că suporterii nu au motive să își facă griji în privința slăbirii lotului: Știința se va întări în perioada următoare cu 2-3 fotbaliști demni de a încânta publicul oltean”. Ca orice suporter loial, suntem convinși că vrei să-i ajuți pe cei din conducerea administrativă sau tehnică cu un sfat. Așa că dacă ți-a sărit în ochi un jucător numai bun de achiziționat, lasă un comentariu, poate citeste Mangia!

Latovlevici: „Îmi place proiectul de la Craiova”!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles