21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce leu va elimina Ovidiu Hategan! Din ce minut va juca Craiova in 10!

Ovidiu Hategan va conduce derby-ul etapei 23. În ultimele 2 partide directe, cu arbitrul din Arad la centru, oltenii au jucat de fiecare dată în 10.

 

Comisia Arbitrilor a decis cine va conducere meciul de duminică seară de pe stadionul „Dinamo” din Șoseaua Ștefan cel Mare. La centru este  Ovidiu Hațegan (Arad), ajutat la cele două linii de Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), rezervă fiind Iulian Dima (București). Observator pentru arbitraj a fost desemnat Nicolae Grigorescu (Timișoara), iar pentru joc Constantin Stănescu (București).

 

În ultimele 2 meciuri directe dintre cele două formații, Ovidiu Hațegan a eliminat un jucător al echipei oltene. Astfel, la partida din optimile Cupei României, de anul trecut, în care Universitatea s-a impus la lovituri de la 11 metri cu 6-5, gruparea alb-albastră a jucat în 10 din minutul 63, Băluță fiind trimis prematur la cabine pentru cumul de galbene.

 

Ovidiu Hategan, „prietenul” lui Zlatinski

 

La ultimul derby dintre Craiova și Dinamo, jucat pe 16 septembrie la Severin, oltenii au ajuns în 10 încă din minutul 29. Hristo Zlatinski a văzut atunci cartonaș roșu direct. Hațegan a refăcut echilibrul din teren în minutele de prelungiri ale primei reprise, Costache primind roșu.

 

Dinamo București – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:45, în etapa 23 a Ligii1. Partida se dispută pe stadionul Dinamo din șoseaua Ștefan cel Mare. În acest meci oltenii nu vor conta pe Băluță și Kelic.

“Dacă infernul ar avea un nume, cu siguranță ar purta numele sălii din Craiova”

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles