16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Ce meci! Oltenii, stăpâni în Ardeal!

Alb-albaștrii au părut că înfruntă niște pitici roșii în prima repriză. În mod ciudat, piticii ăștia au crescut în partea secundă și au dat emoții. Risipite de golul sărbătoritului Bancone, de trei puncte.

 

Campionatele se câștigă cu echipele mici, se zice. După un singur punct din precedentele două jocuri, era foame mare în tabăra olteană. Săturată în Ardeal, unde echipa Craiovei se impune cu 3-2, după un veritabil thriller.

Craiova are controlul la început. Domină psihic, tactic. Iar golul vine din pasa genială a lui Mitriță, finalizată sec de Burlacu. În prima parte mai remarcăm doar ocaziile cu care se joacă Gustavo, implicit cu nervii fanilor.

După cum au stat lucrurile în prima parte, nimic nu prevestea taifunul din actul secund. După o oră de joc, Hadnagy, cu capul de la 11 metri, egalează. Gustavo, de la punctul cu var, după ce Bancu fusese cosit în careu, readuce Craiova în avantaj. Astafei trage fără speranțe pentru portarul Craiovei și este 2-2. Cu zece minute înainte de final, Bancu, sărbătorit ieri cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani, face 3-2. Gol pentru toate punctele. Și pentru cățărarea pe doi.

 

Sursa foto: Facebook Csuc.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles