25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

Ce meci a văzut Devis Mangia? „Doar rezultatul nu mi-a plăcut”

Lei cu echipele din subsolul clasamentului, elevii lui Devis Mangia nu reușesc să obțină victorii cu primele clasate.

 

Perioadă nefastă pentru alb-albaștri. După catastrofa cu FCSB, ratarea inaugurării stadionului de cinci stele, iată că a venit un nou eșec, usturător, pe terenul celor de la FC Botoșani.

 

Este cea de-a treia înfrângere a lui Devis Mangia în România, iar primul meci în care echipa sa nu a marcat. Culmea, toate înfrângerile au fost înregistrate împotriva primelor clasate: CFR Cluj, FCSB și Botoșani.

 

Opiniile lui Devis Mangia încep să pară mioritice

 

Devis Mangia a fost destul de senin la interviul de la finalul partidei: „Doar rezultatul nu mi-a plăcut, nu e meritat. Echipa a făcut un meci bun. Rezultatul nu e pe măsura evoluției. Pe mine mă preocupă când nu sunt ocazii să marcăm, ocazii au fost, dar nu am reușit să fim inspirați în fața porții. Echipa a primit gol dintr-un șut la poartă, întâmplător. Nu trebuie să ne creem niciun tip de alibi, legate de modul în care a decurs deplasarea”.

 

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 în această seară pe terenul celor de la FC Botoșani. În urma acestui rezultat, oltenii se mențin pe locul trei în clasament.

Tu cum apreciezi ca au jucat alb-albastrii?

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles