fbpx

Ce meci a văzut Devis Mangia? „Doar rezultatul nu mi-a plăcut”

Lei cu echipele din subsolul clasamentului, elevii lui Devis Mangia nu reușesc să obțină victorii cu primele clasate.

 

Perioadă nefastă pentru alb-albaștri. După catastrofa cu FCSB, ratarea inaugurării stadionului de cinci stele, iată că a venit un nou eșec, usturător, pe terenul celor de la FC Botoșani.

 

Este cea de-a treia înfrângere a lui Devis Mangia în România, iar primul meci în care echipa sa nu a marcat. Culmea, toate înfrângerile au fost înregistrate împotriva primelor clasate: CFR Cluj, FCSB și Botoșani.

 

Opiniile lui Devis Mangia încep să pară mioritice

 

Devis Mangia a fost destul de senin la interviul de la finalul partidei: „Doar rezultatul nu mi-a plăcut, nu e meritat. Echipa a făcut un meci bun. Rezultatul nu e pe măsura evoluției. Pe mine mă preocupă când nu sunt ocazii să marcăm, ocazii au fost, dar nu am reușit să fim inspirați în fața porții. Echipa a primit gol dintr-un șut la poartă, întâmplător. Nu trebuie să ne creem niciun tip de alibi, legate de modul în care a decurs deplasarea”.

 

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 în această seară pe terenul celor de la FC Botoșani. În urma acestui rezultat, oltenii se mențin pe locul trei în clasament.

Tu cum apreciezi ca au jucat alb-albastrii?


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0