21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Nu doar scenografia a fost unică! Toate mesajele afisate de olteni!

Iată câteva dintre mesajele pe care oltenii le-au afișat la meciul Craiova – Dinamo, disputat în cadrul Cupei României! Seară de vis în Bănie!

Oltenii au făcut spectacol pe Ion Oblemenco. Nu doar fotbaliștii au câștigat duelul cu Dinamo. Suporterii Universității și-au surclasat adversarii din București. Bănia a tremurat, stadionul s-a cutremurat, femei, copii, tineri, bătrâni, cu toții au trăit o seară de neuitat. Spectacolul din tribune a fost unul de excepție, iar craiovenii au afișat mesaje despre care o să se vorbească multă vreme în Oltenia și nu numai.

Totul a început odată cu scenografia, atunci când la Peluza Nord a apărut mesajul „Toate pânzele sus!”, coregrafia 3D a suporterilor a prezentat o corabie îndreptată spre Cupa României, ce avea la bază tricolorul. Replica a venit din partea dinamoviștilor, care au ridicat un mesaj pe care scria „Toate pânzele sus, spiritul vostru s-a dus!”. Bucureștenii au aflat ce coregrafie au pregătit oltenii și au încercat să atragă atenția. (foto – CameraMedia.ro)

 

Din gloria anilor trecuți ce-au făurit-o unii
Venirăm azi la stadion și tinerii, și bătrânii
Să demonstrăm ce-au demonstrat și ei, de-a lungul vremii
Că cei mai buni dintre români vor fi mereu oltenii!”, a fost mesajul afișat în Peluza Nord. Mesajul a fost unul puternic și a pus în prim plan tradiția pe care tinerii o duc mai departe.(foto – North Lions)

 

 

Paginile ultras, un amalgam grotesc de manipulări, minciuni și ipocrizii/Când țara e plină de <Echipe ale suporterilor> finanțate de primării!”, mesaj afișat în Peluza Nord, cel mai probabil cu referire la toate speculațiile cu privire la o presupusă susținere politică, de care Craiova ar profita. ( foto – CameraMedia.ro)

 

Ce ironie… Știința nu ia nici un ban de la Primărie/Dar la Cluj, la Iași,la Pitești, la Arad, în Giulești, etc/Echipele <renasc> una după alta, bani publici să fie!” , a fost mesajul suporterilor de la Peluza Nord, care au atras atenția asupra echipelor care s-au înființat cu gândul de a fi susținute de suporteri, dar sunt susținute de primării. (foto – CameraMedia.ro)

 

Bine ați venit în Iad”, a fost mesajul afișat la Tribuna a doua, iar suporterii le-au urat adversarilor un bun venit „călduros”.

 

Oltenii au îndreptat un mesaj chiar spre suporterii dinamoviști, ca aceștia să îl vadă clar. „Din afaceri cu suc pe stadion/ Și alte obiceiuri proaste/Plătiți coregrafii faraonice/ Pe tabloul falsității voastre!”, a fost mesajul Peluzei Nord Craiova.

 

Craiovenii nu au uitat să-i taxeze pe bucureșteni nici pentru numărul de suporteri, cu care se laudă. „Restul sunt la televizor/Au vrut să vadă coregrafia/ Și de la oaspeți e unghiul nasol!” , a fost mesajul afișat în Peluza Nord.

Votează MVP-ul meciului Universitatea Craiova – Dinamo!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles