13.4 C
Craiova
miercuri, octombrie 4, 2023

Nu doar scenografia a fost unică! Toate mesajele afisate de olteni!

Iată câteva dintre mesajele pe care oltenii le-au afișat la meciul Craiova – Dinamo, disputat în cadrul Cupei României! Seară de vis în Bănie!

Oltenii au făcut spectacol pe Ion Oblemenco. Nu doar fotbaliștii au câștigat duelul cu Dinamo. Suporterii Universității și-au surclasat adversarii din București. Bănia a tremurat, stadionul s-a cutremurat, femei, copii, tineri, bătrâni, cu toții au trăit o seară de neuitat. Spectacolul din tribune a fost unul de excepție, iar craiovenii au afișat mesaje despre care o să se vorbească multă vreme în Oltenia și nu numai.

Totul a început odată cu scenografia, atunci când la Peluza Nord a apărut mesajul „Toate pânzele sus!”, coregrafia 3D a suporterilor a prezentat o corabie îndreptată spre Cupa României, ce avea la bază tricolorul. Replica a venit din partea dinamoviștilor, care au ridicat un mesaj pe care scria „Toate pânzele sus, spiritul vostru s-a dus!”. Bucureștenii au aflat ce coregrafie au pregătit oltenii și au încercat să atragă atenția. (foto – CameraMedia.ro)

 

Din gloria anilor trecuți ce-au făurit-o unii
Venirăm azi la stadion și tinerii, și bătrânii
Să demonstrăm ce-au demonstrat și ei, de-a lungul vremii
Că cei mai buni dintre români vor fi mereu oltenii!”, a fost mesajul afișat în Peluza Nord. Mesajul a fost unul puternic și a pus în prim plan tradiția pe care tinerii o duc mai departe.(foto – North Lions)

 

 

Paginile ultras, un amalgam grotesc de manipulări, minciuni și ipocrizii/Când țara e plină de <Echipe ale suporterilor> finanțate de primării!”, mesaj afișat în Peluza Nord, cel mai probabil cu referire la toate speculațiile cu privire la o presupusă susținere politică, de care Craiova ar profita. ( foto – CameraMedia.ro)

 

Ce ironie… Știința nu ia nici un ban de la Primărie/Dar la Cluj, la Iași,la Pitești, la Arad, în Giulești, etc/Echipele <renasc> una după alta, bani publici să fie!” , a fost mesajul suporterilor de la Peluza Nord, care au atras atenția asupra echipelor care s-au înființat cu gândul de a fi susținute de suporteri, dar sunt susținute de primării. (foto – CameraMedia.ro)

 

Bine ați venit în Iad”, a fost mesajul afișat la Tribuna a doua, iar suporterii le-au urat adversarilor un bun venit „călduros”.

 

Oltenii au îndreptat un mesaj chiar spre suporterii dinamoviști, ca aceștia să îl vadă clar. „Din afaceri cu suc pe stadion/ Și alte obiceiuri proaste/Plătiți coregrafii faraonice/ Pe tabloul falsității voastre!”, a fost mesajul Peluzei Nord Craiova.

 

Craiovenii nu au uitat să-i taxeze pe bucureșteni nici pentru numărul de suporteri, cu care se laudă. „Restul sunt la televizor/Au vrut să vadă coregrafia/ Și de la oaspeți e unghiul nasol!” , a fost mesajul afișat în Peluza Nord.

Votează MVP-ul meciului Universitatea Craiova – Dinamo!

Loading RSS Feed
Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles