fbpx

Ce război al argumentelor! PNL se tiră de la ședință!

Cum ne așteptam că va fi ședința de îndată a Consiliului Local. Cum a fost de fapt încleștarea dintre putere și opoziție pe tema folosirii stadionului „Ion Oblemenco”.

 

„Uite, Steaua – Rapid s-a jucat pe Arena Națională! De ce acolo se poate, și la noi nu?”, acesta așteptam să fie argumentul forte al peneliștilor, susținători fervenți, cel puțin la nivel declarativ al jucării barajului de promovare în C al FC U Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”. „Egalitate pentru toate echipele craiovene!”, „Aduc 37.100 lei la buget, care pot fi investiți în străzi, școli și biblioteci”, urma a fi motivația secundară.

 

Contra-argumentele puterii? „Până la Supercupă sunt lucrări de întreținere a gazonului!”, „acționariatul FC U Craiova are datorii imense la bugetul local”, în plus „a mai jucat pe Oblemenco și nu a plecat decât cu executor judecătoresc, ne e teamă de un nou bâlci!”. Mai mult, „stadionul e garantat 5 ani, dar doar dacă se joacă din 14 în 14 zile, deci sunt excluse două echipe pe stadion”.

 

„Dar la Roma cum se poate! La Milano!”, striga opoziția… „Așa e la Craiova”, le închidea gura puterea.

 

Ce s-a întâmplat? Patru din șase consilieri locali PNL au fost pe scaune la începerea ședinței de îndată. Au lipsit Diaconu și Ungureanu. După ce s-a citit ordinea de zi au părăsit sala și Vasile, Sirop, Florescu și Câplea. Între timp, fără opoziție, PSD a trecut hotărârea prin care nu le permite celor de la FC U Craiova să joace pe Oblemenco.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0