21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce șansă are Craiova să câștige Cupa! Finala e în fapt în sferturi cu Dinamo!

Cupa României este mai aproape de Bănie ca niciodată! Marele hop va fi partida Universitatea – Dinamo din 6 martie.

 

Astrele parcă s-au aliniat pentru CS Universitatea Craiova. De multă vreme clubul oltean nu a avut un culoar mai favorabil în cursa pentru un trofeu! Alb-albaștrii au pe 6 martie meciul care-i poate duce în semifinale, contra lui Dinamo.

 

Se va juca în Bănie, pe Oblemenco, unde Băluță și colegii săi sunt invincibili. În plus, bucureștenii sunt cu moralul la pământ, după ratarea play-off-ului. Și în principiu, schimbarea de pe banca tehnică nu poate da, peste noapte, rezultate.

 

Culoar excelent spre Cupa!

 

Gaz Metan Mediaș, echipă preocupată în primul rând să rămână în divizie, cu șanse mici, e în semifinalele întrecerii. Victoria sibienilor din B în fața FCSB a fost cea mai bună veste pentru olteni, având în vedere că de aproape două decenii nu au mai învins echipa lui Becali. În celălalt sfert se vor întâlni Iași și Botoșani, și ele echipă fără prea mare tradiție.

 

Este adevărat, nu tradiția este cea care joacă. Dacă avem în vedere că sezonul trecut Craiova a fost eliminată de FC Voluntari, care avea să ducă trofeul într-o curte din Ilfov și să joace în jurul lui pe manele.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles