Ce se întâmplă dacă nu te demachiezi

Ca femeie, după un eveniment important sau după o zi obositoare la serviciu, ultimul lucru pe care-l vrei să-l faci este să te demachiezi. Dacă ai tenul încărcat de produse cosmetice, ideal ar fi să te demachiezi.

Poate se întâmplă destul de rar să nu-ți cureți bine tenul înainte de culcare. Însă, ar trebui să fii mai atentă cu tine și să-ți îngrijești tenul pentru a nu avea probleme. Praful, impuritățile și ingredientele din cosmetice agresează pielea și te poți alege cu tot felul de probleme, de la coșuri până la dermatite.

Mai bine să previi decât să tratezi!

Știi că un machiaj tip smokey eyes sau unul bazat pe umbre pot cauza apariția unor infecții oculare? Acele particule fine de produs cosmetic produc iritatii, roseata si chiar infectii severe. Pe de alta parte, cand nu te demachiezi, resturile de machiaj infunda porii pielii si produc puncte negre.

Unul dintre cele mai frecvente efecte adverse care se petrec atunci cand nu ne demachiem zilnic este aparitia acneei. Rujul trebuie și el indepartat seara, inainte de culcare. Cu cat rujul sta mai mult pe buze, cu atat riscul sa le deshidrateze este mai mare.

La finalul demachierii,clătește-ți fața cu multă apă rece pentru a curăța grăsimea lăsată de demachiant. Dacă ai timp,demachiază-te și dimineața,nu doar seara,deoarece și noaptea pielea secretă sebum,care trebuie îndepărtat.

 

Citește și http://bit.ly/2zeHAVe

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0