fbpx
16.9 C
Craiova
luni, mai 17, 2021

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun cum te vei căsători!

Știm cu toții cât de important este acest pas în viața fiecăruia dintre noi, de aceea fiecare zodie are povestea ei!

  1. BERBEC
- Advertisement -
- Advertisement -

În cazul tău prințul nu se lasă așteptat. Romantic și atent te va cere când te vei aștepta mai puțin. Fiind o persoană cu multe pasiuni, el îți va cere mâna în călătoria voastră cu barca pe lac, pe un stadion de fotbal, în ovațiile spectatorilor sau în grădina de flori la care muncește în fiecare weekend.


2 ) TAUR

La tine sunt esențiale siguranța și claritatea, de aceea partenerul tău se va gandi de doua ori înainte să te ceară. Considerați un pas important în viață și sunteți hotărâți să-l faceți doar atunci când toate semnalele vor arăta că el/ea este alesul/aleasa. Marea cerere în cazul vostru va fi la o cină în familie, în vacanță la mare cu prietenii sau de sărbători.


3 ) GEMENI

Adori aventura și cu siguranță cu vei accepta prima cerere în căsătorie. Pretențioasă și dornică de libertate alesul te va cere într-un cadru animat, cu mult fast unde vei putea avea ocazia să fii în centrul atenției.


4 ) RAC

Ești o fire profundă, iar partenerul a simțit asta de la prima voastră întâlnire. El te va cere într-un cadru maiestuos, plin de istoric, un loc demn de un moment special, iar acest lucru va face din cererea lui un eveniment pe care nu-l vei uita toata viața.


5 ) LEU

Visezi la cereri de căsătorie în lumina reflectoarelor, pe un vas la fel de frumos ca Titanicul sau pe o scenă la Untold. Toată pasiunea pe care o pui în relații se va materializa în faptul că tu vei fi cea care-l va cere.


6 ) FECIOARĂ

Marea cerere nu trebuie să aibă doar solemnitatea evenimentului, ci să și raspundă cu ,,EVIDENT” la întrebarea ,,Noi unde vom locui daca accept?”. Alesul tău se va ocupa de tot, astfel tu vei fi cerută la un răsărit de soare pe plajă.


7 ) BALANȚĂ

Trebuie să fie o cerere de nerefuzat și o persoană de nerefuzat. Inima ta este închisă cu multe lacăte, de aceea dacă vei sta să analizezi raspunsul la marea întrebare este mai bine să spui nu, deoarece aceste întrebări merită raspunsuri sigure și rapide. Pentru tine nu contează unde te cere, ci dacă te face să spui din toată inima ,,DA”.


8 ) SCORPION

În cazul tău niciun prinț nu te va convinge de nimic. În mod indirect tu vei alege data, ora și locația marelui eveniment dar el va avea impresia ca a pus totul la cale.Ești o fire șiteată dar asta nu înseamna că nu iubești cu pasiune.


9 ) SĂGETĂTOR

Partenerul tău are o imaginatie bogata. Marea cerere în care te va intreba daca vrei să fii a lui pe viata se va intampla la un restaurant unde vei gasi inelul in farfuria cu paste, sau într-un loc dramatic, precum o scenă de teatru dupa ce ati vazut o piesa care te-a emotionat.


10 ) CAPRICORN

Mariajul nu este in fruntea listei de prioritati pentru voi, cariera fiind cea mai importanta. Atunci cand alesul va păși în calea voastră nu va mai conta nici cererea nici inelul.Fiind stăpân pe aceleși principii de viață ca și voi, acesta nu va ignora detaliile ce privesc acest eveniment înălțător și vă va face o surpriza de zile mari.Unde? Când? Cum? Totul se va întâmpla într-un cadru specific relației voastre.


11 ) VĂRSĂTOR

Urăști tradițiile strămoșilor și mulțumești cerului că nu mai ești nevoită să mergi la pețit. Îți place valoarea evenimentului de cerere în căsătorie, iar partenerul este de aceeași părere, de aceea o să valorificați întreaga ceremonie într-un cadru intim.


12 ) PEȘTII

ntr-o manastire veche sau chiar o bisericuta de lemn, uitata deschisa doar pentru voi doi. Daca ti-ar compune pentru ocazia asta si o poezie sau un cantec, ar fi nemaipomenit. Si tu sa ai pe tine o rochie lunga, o pelerina, ceva. Momentul vostru va fi grandios si de neuitat.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO : Un fost ministru al educației îl face pe Selly ,,maimuță needucată!”

Craioveanul Selly are planuri mari pentru sistemul de învățământ românesc!

Cine are dreptate: Selly sau fotograful!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,231FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles