CEC Bank își pierde clienții după ce a reziliat contractul cu Papaya

Clienții CEC Bank au început șă-și închidă conturile după ce banca și-a reziliat contractul cu Papaya! Vezi ce reacții au avut clienții pe pagina de Facebook a băncii!

CEC Bank își pierde clienții după ce și-a reziliat contractul cu Papaya Advertising. Reacțiile imediate ale clienților nu au întârziat să apară pe pagina de socializare a băncii. Papaya Advertising a anuntat ca CEC Bank si-a reziliat contractul vechi de 10 ani la putin timp dupa ce compania a dat liber angajatilor sa participe la protestul de miercuri, mai multi clienti ai bancii de stat si-au inchis conturile si altii au anuntat ca urmeaza sa o faca.

Clienții au luat cu asalt pagina de Facebook a CEC Bank

Clienții și-au spus nemulțumirile pe pagina oficială de Facebook a CEC Bank. “Am un depozit de 15.000 euro la ei!!! Firma mea, tot… Mut tot”, a spus barbatul.

“Eu chiar vă mulțumesc că m-ați ajutat să-mi conving părinții să-și transfere banii de la voi. A fost suficient să le spun că sunteți pesediști. Ca să nu mai vorbim de comisionul de rahat de la depozite la termen”, a notat o altă persoană.

“Sunt client CEC, voi face ce pot sa renunt la produsele voastre. Pentru ca orice actiune are si o reactie. Ati castigat cu aceasta reziliere niste clienti noi si ati pierdut pe altii. Probabil v-ati facut calculele dinainte si v-a dat pe plus. Eu nu cred”, a adaugat cineva.

“Campania publicitara made by Papaya este una exceptionala, care a facut ca institutia dvs sa nu mai pare o institutie anosta, asociata perioadei comuniste. Ati reusit prin atitudinea dvs de a rezilia contractul cu Papaya sa aratati ca NU promovati profesionalismul si competenta. O miscare regretabila! Sper ca romanii sa ia atitudine impotriva acestor masuri comuniste, a comentat un internaut.

Alți clienți nemulțumiți fac referire la Gabriela Firea, cea care și-a închis și deschis pagina de Facebook de mai multe ori. “Aveti acelasi consilier cu Firea? Sunteti invidiosi pe huiduielile gospodinei?”, a comentat cineva. “Draga CEC, Nu fiti firea, nu va pierdeti cu firea! Oamenii au dreptul la libera exprimare!”, a adaugat altcineva.
“Oricat de obisnuiti ar fi ai lui Firea cu sters de comentarii, la ceva de genul asta le va fi greu sa faca fata. Poate vin totusi cu niste idei fresh, gen hai sa inchidem pagina pentru cateva zile”, este un alt comentariu.

Primăria Craiova a rămas fără viniete de parcare! https://bit.ly/2KfabAI

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *