21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

CeFeRicire: oltenii nu au făcut echipa lui Becali campioană!

Devis Mangia a pus profesionalismul și cinstea în fața pragmatismului și a trimis în teren cea mai bună echipă. Băluță, Mitriță și colegii lor au fost învinși însă în Gruia, cu penalti ratat de Gustavo în prelungiri.

 

Line-up-ul lui Mangia pune punct speculațiilor: Zlatinski, Mateiu, Băluță și Mitriță sunt în formula de start, se va juca pe viață și pe moarte. Miza pentru clujeni e mai mare, așa că ardelenii sunt mai incisivi în startul partidei. Mailat trimite în bară în minutul 3. Ripostăm prin Mitriță, cu două șuturi care nu prind plasa. După mijlocul reprizei, terenul se înclină spre poarta lui Popescu. Dimitrov e aproape de autogol, apoi Manea și Djokovic trec pe lângă gol. Repriza se încheia alb.

 

Actul secund începe bine pentru Craiova: lovitură liberă Mitriță scoasă cu vârful degetelor de Arlauskis. Vinicius scoate miraculos, cu pieptul, șutul lui Băluță, care se îndrepta spre ațe. Cu un sfert de oră înainte de final, Camora trage puternic de la 25 de metri, șutul e ușor deviat, iar Popescu nu are replică, e 1-0 pentru gazde. Craiova se aruncă în atac, mai ales că ardelenii rămân în 10, după un fault dur al lui Boli asupra lui Popov. În prelungiri Craiova primește penalti. Ratează Gustavo și meciul se încheie 1-0. CFR urcă pe primul loc, Craiova rămâne pe 3. FCSB nu e campioană, bătălia pentru titlu continuă.

 

SCM Craiova are 4 puncte de recuperat pentru a păstra trofeul în Bănie! Totul se joacă în Polivalentă

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles