fbpx
-0.3 C
Craiova
joi, ianuarie 28, 2021

Cel mai bun prim 11 al Științei din ultimii 30 de ani!

Tu faci echipa! Alege cei mai valoroși alb-albaștri din ultimele 3 decenii și stabilește antrenorul ideal pentru ei!

- Advertisement -
- Advertisement -

Fotbalul craiovean a trecut prin transformări radicale în ultimii 30 de ani, dar Universitatea a putut trimite mereu în teren fotbaliști de valoare. Acum, cititorii 3 minute au șansa să-și aleagă echipa favorită, votând fotbaliștii preferați pentru fiecare post, de la portat, la atacanți.  Pentru a evita o situație în care echipa de start se va cunoaște înainte ca sondajul să înceapă, a fost aleasă perioada ce nu include Craiova Maxima, cea mai iubită generație din istoria fotbalului din Bănie. Fiecare suporter, indiferent dacă i-a prins sau nu jucând, știe că Balaci și ai lui au fost unici. Astfel, acum avem ocazia să vedem care au fost cei mai iubiți fotbaliști din ultimele 3 decenii.

Începând de mâine, 3 minute va propune câte 4 fotbaliști pentru fiecare poziție din teren, iar suporterii Științei vor avea ocazia să-i aleagă pe cei mai buni.

Votul va fi relizat la postarea publicată pe pagina de Facebook 3 minute și departajarea dintre jucători se va realiza prin reacții. Fiecare fotbalist va avea o reacție reprezentativă, pe care fanii o vor putea folosi pentru a-l vota. Cele 4 reacții vor fi: Like, Ador, WoW și HaHA.

Suporterii vor avea 48 de ore la dispoziție să decidă titularul fiecărui post, după care acesta va fi anunțat pe pagina de Facebook 3 minute. La finalul celor 11 runde de vot, după ce va fi stabilită cea mai bună echipa a Științei din ultimii 30 de ani, fanii vor avea ocazia să voteze și antrenorul preferat.

Concursul începe mâine! Comentăm împreună pe Facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0


0

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,311FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0