fbpx

VIDEO! Lupta pentru podium și la cel mai prost gazon din țară!

Echipele românești au început să-și facă stadioane, iar rivalitatea a devenit din ce în ce mai mare. Nu pe gazon, ci pentru gazon!

Arena Națională se confruntă cu probleme serioase la nivelul suprafeței de joc, iar acest lucru a fost sesizat și de portarul echipei naționale, Ciprian Tătărușanu. Fotbalistul susține că nu a jucat pe un teren mai prost.

Trebuie mai mult curaj, dar și terenul ne-a dezavantajat. Din nou, problema gazonului, care a fost execrabil. Înainte de meci, toată lumea a spus că avem un gazon perfect, dar cred că a fost cel mai prost gazon pe care am jucat vreodată. Gazonul se rupea din toate părțile, nici nu se putea sta în picioare”, a declarat Ciprian Tătărușanu.

Oltenii de la U Craiova se confruntă și ei cu problema gazonului. În Bănie a devenit deja ceva normal. Se vorbește din ce în ce mai puțin despre suprafața de joc. Nu pentru că nu este importantă, ci pentru că deja lumea s-a adaptat situației. Declarația lui Tătărușanu trimite Arena Națională pe primul loc în topul celor mai rele suprafețe, dar portarul naționalei trebuia să-și amintească și de meciul dintre România și Suedia de la Craiova.

La ultima partidă pe care oltenii au disputat-o pe teren propriu, gazonul de pe „Ion Oblemenco” a avut nevoie de intervenția unei întregi echipe de restaurare. La pauza meciului dintre Craiova și Hermannstadt, craiovenii s-au apucat să rezolve un puzzle din bucățile de gazon.

Citește și:  România U21, la un punct de calificarea la EURO!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0