Cel mai tare show din România!

Românii sunt destul de interesați de TV și mai ales de competițiile realizate de televiziuni! De la dragoste la sport și de la muzică și modă la concursuri culinare, tu votezi cel mai tare show din România!

Fie că vorbim despre concursuri TV care le-au răpit atenția românilor sau despre competiții care încă fac acest lucru, fiecare dintre noi are o preferință sau o plăcere vinovată.

Televiziunea le-a ferit românilor șansa să urmărească competiții muzicale de excepție: Eurovision, X Factor, Vocea României, Te cunosc de undeva, chiar și Next Star. Când vine vorba de gătit, nu doar româncele sunt interesate, ci și soții acestora. Așa că au apărut concursurile culinare: Master Chef și Șefi la Cuțite.

„Dragostea te face mai puternic”, așa spun unii, așa că ai putu să vezi ce înseamnă puterea în emisiunile Noră pentru mama, Mireasă pentru fiul meu, dar și la Te vreau lângă mine. Că tot vorbeam de putere, o mare parte a românilor urmăresc unul dintre ele mai dure concursuri sportive: Exatlon.

Dacă tot vorbim despre ce show a fost la modă sau este, să nu uităm despre Bravo ai stil, poate cea mai controversată emisiune de modă care și-a făcut apariția pe ecranele românilor. citeste si: Dacă ar trebui să mănânci un singur fel de mancare până la sfârșitul vieții…

Foto: X Factor România

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *