Cel mai vrednic primar din Dolj, decapat de ANI!

După ce și-a transformat comuna într-o bijuterie, un primar din Dolj trebuie să părăsească funcția pe motiv de incompatibilitate.

 

În 2015, Agenția Națională de Integritate îl declara incompatibil pe Ovidiu Flori, primarul din Ișalnița. Motivul: „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2 octombrie 2009 – 4 iulie 2013 întrucât a deținut, simultan cu funcția de viceprimar (mandatul 2008 – 2012), respectiv cu cea de primar (mandatul 2012 – 2016), și funcția de administrator al SC Servicii Publice Ișalnița SRL“. De altfel, Flori a recunoscut la vremea respectivă că a fost delegat de către Consiliul Local Ișalnița să înființeze respective soccietate, care avea ca obiect de activitate difuzarea programelor de televiziune.

 

Curtea de Apel Craiova a dat câștig de cauză ANI. Primarul a făcut recurs, însă acesta a fost respins de Înalta Curte de Casație și Justiție. Situație în care, Ovidiu Flori așteaptă ordinul prefectului pentru a elibera funcția.

 

Ișalnița are una dintre cele mai moderne școli din județ, cu o sală de sport la standarde europene. Întreaga comună este asfaltată și are utilități, noul sediu al Primăriei este aproape de finalizare, plus că în mandatul lui Ovidiu Flori s-au pus bazele parcului industrial.

Statistica nu minte: Craiova îmbătrânește pe zi ce trece!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *