fbpx
8.8 C
Craiova
vineri, decembrie 3, 2021

Cele mai bogate zodii din horoscop!

Banii n-aduc fericirea dar ne ajută să întreținem iubirea, iar unele zodii au parte de aceștia de parca ar pica din cer. Iată cele mai bogate zodii

Cele mai bogate zodii:

Capricorn

Viitorul financiar strălucit al Capricornilor ţine exclusiv de capacitatea lui de a munci şi de a economisi mult.Foarte pesimişti, Capricornii sunt pregătiţi mereu pentru ce este mai rău şi ageri când vine vorba despre păstrat bani. Iar banii, posesia lor fizică le oferă sentimentul de împlinire.Aşadar, Capricornii nu se vor îmbogăţi peste noapte, dar vor avea mereu bani puşi deoparte. A existat totuşi un antreprenor care a avut un succes financiar debordant, pe numele lui – Roy Disney.

Balanță

Balanţele au tendinţa de a cheltui bani pentru scopuri filantropice sau pentru achiziţii culturale pentru ei nepreţuite: tablouri scumple, cărţi de colecţie, etc. Aşadar, Balanţele nici nu sunt făcute să câştige foarte mulţi bani, dar nici nu vor avea vreodată datorii mari, îşi vor plăti facturile la timp şi vor beneficia de sprijinul necondiţionat al celor din jur.Există doi foarte cunoscuţi oameni de succes: Ralph Lauren şi Silvio Berlusconi, nativi ai acestei zodii.

Fecioară

Secretul acestei zodii constă tocmai în faptul că nu urmăreşte să facă bani, ci este împinsă de la spate de nevoia de perfecţiune. Atunci, parcă întâmplător, banii vin la nativii din Fecioară. Vor fonda şi, în acelaşi timp, vor susţine, pe termen lung, afaceri grandioase datorită meticulozităţii, organizării şi atenţiei pentru detalii. Unul dintre cei mai bogaţi americani, Warren Buffet, este o Fecioară autentică.

Berbec

Cei mai mulţi Berbeci au puterea de a construi, de a organiza sau reorganiza, de a pune bazele unor politici reformatoare şi se nasc cu simţul leadership-ului. Ceea ce, fără doar şi poate, îi face capabili de mari averi. Cel născut în Berbec este omul momentului, pentru el nu există “lăsăm pe mâine” sau “lăsăm deciziile pe seama altora”.Le place să se impună în faţa celor mai slabi cu forţa şi nepăsarea caracteristică – sunt pioneri, iniţiatori care nu ţin cont de ceilalţi.Un Berbec celebru, născut pentru a face bani, este fondatorul Ikea Ingvar Kamprad.

Taur

Statornicul Taur nu este recunoscut pentru norocul de bani, dar el iubeşte confortul şi va lupta să îl aibă, măcar, în proporţii moderate. Poate tocmai pentru că sunt “prea cu picioarele pe pământ”, Taurii nu riscă aproape niciodată şi, implicit, nici nu vor câştiga prea mult.Cel născut sub semnul Taur va excela în medii unde îşi poate aplica raţionamente logice şi extrem de bine calculate, va câştiga respectul şi stima celorlalţi, nu va risipi, dar, aşa cum am mai spus, nici nu se vor îmbogăţi.Există totuşi un milionar celebru născut sub semnul zodiacal Taur şi el este cofondatorul celei mai cunoscute băuturi energizante.

În 3 minute poți să vezi și: De azi craiovenii sunt obligați să poarte mască în Centrul Craiovei

FOTO: 3 pasageri în spital din cauza taxiului rasturnat pe străzile Craiovei

FOTO: Spitalului Județean Craiova ignoră măsurile de protecție!

Revoltă la vama Greciei: ,,Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!”

Italia caută soluții: în ce condiții se pot întoarce muncitorii sezonieri români

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles