fbpx
12.6 C
Craiova
joi, februarie 25, 2021

Cele mai bune cupluri de zodiac. Nu se vor despărți niciodată

Cele mai compatibile zodii provin din același element. Fiecărei zodii îi este desemnat un anume element – pământ, aer, apă, foc. Uite care sunt zodiile care se potrivesc perfect!

- Advertisement -
- Advertisement -

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre noi. Cum suntem noi ca persoane, atitudine, dar si despre lucrurile care îi definesc pe cei din jurul nostru. De cele mai multe ori un semn zodiacal se potrivește perfect cu altul din același element.

Cele mai reușite cupluri. Ei vor rămâne mereu împreună

Berbec – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. Știm deja că berbecul este semn de foc, și normal că este compatibil cu leul și săgetătorul, fiind și ele semne de foc. Despre gemeni și vărsători știm că sunt persoane calme, se potrivesc și ei cu berbecii.

 Taur – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești. Taurul este semn de pământ. O persoană hotărâtă, cu o personalitate puternică și ambițioasă. Se potrivește cu zodiile de mai sus, se completează perfect.

Gemeni – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător. Gemenii sunt, în general, compatibili cu zodiile de aer și de foc. Datorită naturii lor duale, Gemenii sunt foarte adaptabili și versatili, dar, pe de altă parte, pot fi și superficiali.

Rac – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești. Racii sunt oameni foarte emotivi, care se îndrăgostesc repede și iubesc mult. Totuși, nu se lasă așa ușor duși de nas. Printre trăsăturile lor negative se numără sensibilitatea prea mare și faptul că sunt lipicioși și renunță cu greu la lucruri.

Leu – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător. Leii sunt compatibili cu alte semne de foc, dar și cu unele semne de aer. Leii sunt vedetele zodiacului, fiind mândri și extraordinar de creativi. Au multă dragoste de oferit, dar nu oricui. Sunt foarte precauți.

 Fecioară – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn. Cei născuți în zodia Fecioară sunt adesea timizi, emotivi și pun mult suflet. Se despart greu de lucrurile sau persoanele pe care le iubesc. Au nevoie alături de cineva puternic ca scorpionul sau taurul.

Balanță – Compatibilitate cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. Sunt persoane echilibrate, caută echilibru în relație, și nu aventuri. De altfel, gemenii sunt la fel. S-ar potrivi perfect. Pe de altă parte, Balanțele pot fi indecise și chiar ușor de amăgit.

Scorpion – Compatibilitate cu Rac, Fecioară, Capricorn, Pești. Scorpionii sunt semne de apă, fiind foarte emotivi, puternici și pasionali. Ei au personalități magnetice și fac totul cu hotărâre. Pot ține ranchiună mult timp și sunt destul de geloși.

Săgetător – Compatibilitate cu Berbec, Leu, Balanță, Vărsător. Cei născuți în zodia săgetătorului, sunt persoane calme, emotive și care pun suflet mult. Se completează perfect cu balanța. Echilibrul este necesar într-o relație a săgetătorului. Uneori, ei pot fi prea optimiști și iresponsabili.

Capricorn – Compatibilitate cu Taur, Fecioară, Scorpion, Pești. Capricornii sunt semne de pământ, foarte practice și grijulii. Capricornii sunt foarte disciplinați și rezervați și se gândesc de o mie de ori înainte de a face ceva. Au nevoie de o persoană puternică lângă ei.

Vărsător – Compatibilitate cu Berbec, Gemeni, Balanță, Săgetător. Vărsătorii sunt printre cele mai prietenoase persoane. De altfel, au nevoie de echilibrul în viața lor. Se potivesc cu balanța.

Pești – Compatibilitate cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn. Peștii sunt foarte sensibili și intuitivi, dar pot fi prea idealiști și pot păstra prea multe secrete. Se potrivesc cu capricornii, însă aceștia nu acceptă minciuna.

 

Dacă nu știi ce cadou să-i faci iubitei, te putem ajuta cu câteva idei http://bit.ly/2CdyGp2

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,573FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles