12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Cum poți prinde cele mai ieftine bilete de avion

Este foarte ușor să călătorești, să cumperi biletele de pe internet, din agenții sau direct din aeroport, însă uite cum poți călători mai ieftin. Poți prinde bilete mai ieftine doar dacă călătorești cu cap!

Vrei să călătorești dar găsești bilete scumpe de fiecare dată, mai ai și multe bagaje pe care trebuie să le plătești pentru că nu vrei să renunți la ele. Poate pretul de baza al biletelor de avion nu e mare, dar cand adaugi bagaje de cala (in cazul companiilor low-cost), asigurari si alte facilitati, te trezesti ca ai mult mai mult de platit.

Dacă vrei să călătorești cât mai mult și cât mai ieftin uite ce ai putea face

Vaneaza pretul cel mai mic si nu doar destinatia- Incearca la un moment dat Kayak (kayak.com/explore) un instrument care este util pentru a cauta biletele de avion cu cele mai avantajoase tarife, fara sa setezi o destinatie dorita. Vei vedea imediat o harta cu toate destinatiile pe care ai putea sa le vizitezi si se inscriu in bugetul stabilit de tine.

Mergi cu doua companii aeriene diferite- Uneori merita sa faci un mix & match pentru a ajunge la destinatia dorita mai ieftin. Poate o companie aeriana vinde zborul intr-o directie, la un pret rezonabil, dar s-ar putea sa fie mai ieftin sa revii in tara cu o alta.

Nu pleca în vârf de sezon- Pentru oraşe turistice precum Paris, Praga, Londra, biletele sunt scumpe în vârf de sezon, când e vreme frumoasă (mai-septembrie). Dacă pleci într-o lună mai rece, biletele pot fi un chilipir.

Evită sărbătorile- Crăciunul, Ziua Îndrăgostiţilor, Ziua Femeii, Paştele, acestea sunt perioade foarte aglomerate şi scumpe. Nu căuta bilet cu două zile înainte şi după zilele de sărbătoare, pentru că toate lumea o face. În schimb, e posibil ca exact în ziua de Crăciun, să zicem, biletele să fie mai ieftine pentru că nimeni nu vrea să petreacă pe drumuri.

 

Dacă vrei să vezi cât de bine îți cunoști țara, citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles