fbpx

Cele mai norocoase zodii din 2020

Unii cred că nu totul se află în mâna destinului, însă cele mai norocoase zodii au o părere cu totul contrarie și astfel rup gura târgului cu succesul lor

Cele mai norocoase zodii:

Leu

 Cu sau fara noroc, leul este si va fi intotdeauna vedeta zodiacului. Un Leu se afla in centrul atentiei, indiferent unde se afla, fara a depune prea multe eforturi. Au o personalitate magnetica si un caracter puternic. Este foarte usor sa-ti placa un Leu, dar este la fel de usor fie insuportabili. Leul va fi unul dintre semnele norocoase datorita atitudinii lor castigatoare, care va atrage doar lucruri bune pe calea lor.

Chiar si asa, intrucat nimeni nu este perfect, de fiecare data cand leii fac o greseala, ei nu vor renunta, ci vor persevera in tot ceea ce au stabilit pentru ei insisi. In 2020, se vor bucura de o sanatate uimitor de buna, vor avea o serie de oportunitati pentru cariera lor, iar viata lor amoroasa va fi cu adevarat lina.

Sagetatorul.

Sagetatorul este unul dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului. Este un semn cu un mod de gandire liber, profund si foarte imaginativ. Se pare ca Sagetatorul nu are limite pentru ceea ce isi doreste sau pentru ceea ce doresc sa obtina. Si acest mod de gandire pare a fi foarte util pentru ei, deoarece nu au granite, nu exista nimic care sa-i restrictioneze si nu-si pun obstacole pentru ei insisi.

Si cand tintiti la nivel inalt si nu puteti vedea obstacole care sa va impiedice sa va atingeti obiectivele, sansele ca acestea sa se intample sunt mult mai mari. Astfel, anul acesta Sagetatorii vor gasi echilibru in viata lor si raspunsuri la unele dintre intrebarile care i-a macinat cel mai mult. Nativii din Sagetator vor intalni nenumarate oportunitati benefice, atat in cariera lor, cat si cand vine vorba de calatorii.

Fecioara

Pentru Fecioara, spre deosebire de 2019, anul 2020 va fi extraordinar! Si asta priveste toate aspectele vietii! Aceasta perioada de timp va fi unul dintre cei mai buni ani pentru nativii din Fecioara, deoarece va fi umplut cu bunastare materiala si emotionala. Fecioarele vor intari relatiile pe care le au deja, dar vor crea, de asemenea, noi relatii cu oamenii pe care ii admira si cu care se conecteaza la nivel profund. 

În 3 minute poți să vezi și: Un tir a intrat într-un tramvai! Dubioasa interpretare a domnului Giugea!

Accidentul de pe Centura de Nord a Craiovei, planul sinucigaș al unui tânăr

Bergodi trage semnalul de alarma: „Să mențină vie șansa”

Oltenia e bogată: bani grămadă pentru elevii de 10!

Astra-Craiova: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0