fbpx

Cele mai răzbunătoare zodii: merg până în pânzele albe!

Aceste zodii nu uită cine le-a făcut rău, așa că luptă chiar cu prețul vieții pentru răzbunare. Iată cele mai răzbunătoare zodii

Cele mai răzbunătoare zodii:

Taur

Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei iubirea trebuie sa le topeasca inima, bucuria le face ziua minunata, iar furia le distruge echilibrul. Atunci cand ii superi, nu te vor uita usor. Sunt loiali, iar cand nu li se raspunde cu aceeasi moneda, sunt tentati sa se razbune.

Leu

Leii sunt extrem de mandri. Daca ceva ii poate scoate din minti in mare fel, atunci acest lucru este tradarea. Ajung sa urasca cand isi simt amenintata mandria sau ego-ul. Ori de cate ori cineva ii raneste, nu vor putea niciodata sa-i ierte pana cand nu se simt razbunati.

Fecioara

Sunt genul de oameni care isi pun sufletul pe tava pentru persoanele pe care le iubesc. Pe de alta parte, daca sunt tradati, se transforma in cei mai aprigi dusmani. Nu se opresc pana nu isi gasesc dreptatea, indiferent cine le-a gresit. Dincolo de blandetea care caracterizeaza acest semn zodiacal, Fecioarele ating cealalata extrema printr-o ura nemarginita pe care o dezvolta atunci cand se simt tradate, scrie bzi.ro.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO: Polițiști și jandarmi la locuința oltenilor care exploatau minore în străinătate

Klaus Iohannis, despre noul an școlar: ,,majoritatea elevilor vor merge fizic la școală”

Proiect în valoare de 550.000 de euro, demarat de Consiliul Județean Dolj: „Jumătate din sumă este asigurată din surse europene”

Tramvaie și autobuze noi în Craiova, din fonduri europene

Cristiano Bergodi a fost infectat: Rotaru a luat masa cu el!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0