fbpx

Cele mai sensibile zodii în dragoste

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne poate ajuta să ne descoperim singuri personalitatea. Iată așadar cele mai sensibile zodii în dragoste

Cele mai sensibile zodii în dragoste:

1) RAC

Este poate cel mai emotiv dintre semnele zodiacale, are multă nevoie de iubire și afecțiune. Răcii sunt gata să ofere dar să și primească dragostea. Au o inimă de aur și sunt foarte afectuoși. Persoana aleasă de ei va fi înconjurată de afecțiune și ei investesc mult într-o relație. Își amintesc cel mai mic detaliu și se simt bine doar când sunt într-o relație, nu singuri.

2) SCORPION

Scorpionul își ascunde dragostea. Este greu să le câștigi încrederea și afecțiunea. Și mai greu este să îți mărturisească că vă iubesc, dar atunci când o fac fiți sigur că este 100% adevărat. Iubesc profund și definitiv și sunt extrem de fideli dacă e vorba de dragoste adevărată. Dacă sunt trădați sau înșelați, reacționează răzbunător și nemilos.

3) PEȘTI

Acest semn zodiacal este cel mai sensibil. Peștii se îndrăgostesc rapid și nu ezită să mărturisească ce simt pentru partener. Își urmează inima și le lasă conduși de sentimente. Nu fug niciodată în față iubirii.

4) SĂGETĂTOR

Iată romanticii fără speranța ai zodiacului. Ei cred în dragostea adevărată și au impresia că va dura pentru totdeauna. Deși la început sunt neîncrezători, atunci când le câștigi inimă te vor iubi din tot sufletul. În fiecare relație amoroasă în care se implică, ei sunt cei care iubesc mai mult.

5) BALANȚĂ

Este semnul păcii și armoniei. Ei iubesc mereu cu pasiune și au încredere în persoana iubită. Sunt în stare să investească mult emoțional în relație. Uneori se tem să nu greșească și ezită prea mult.

6) GEMENI

Semn logic și ratioanl, Gemenii calculează fiecare pas , mai puțin în dragoste. Aici când cred ei să s-au aprins sunt în stare să incojoare pământul pentru persoană iubită. Deși păr inconstanți și instabili, când iubesc fac multe sacrificii pentru dragostea lor. Ei respectă partenerul și nu le e teamă să recunoască ce simt pentru el.

7) LEU

Leii iubesc pasional dar nu știu să își aleagă partenerii. Au tendința de a face alegeri pripite și de multe ori își sufocă partenerul cu ambiția și posesivitatea lor.Leul este excesiv și dramatic, dar când iubește e generos și cald.

8) CAPRICORN

Capricornii sunt de multe ori reci și construiesc ziduri în jurul lor. Acolo își ascund ei adevăratele sentimente dar știu că e mai bine să fii mai prudent înainte să îți descoperi inima. Trebuie să fii cineva special ca să poți cuceri un Capricorn. Timpul decide viitorul relației.

9) VĂRSĂTOR

Cea mai dificilă relație a Vărsătorului este cu sine însuși. Poate încearca să îi iubească pe alții, dar nu se înțeleg bine cu ei înșiși. Sunt dificl de iubit, diferiți și speciali. Le este greu să se implice într-o relație amoroasă.

10) BERBEC

Prea dinamici, prea aprinși, dau impresia că se grăbesc atunci când intră într-o relație. Sunt foarte pasionali, dar sufletește nu se implică prea ușor.

11) FECIOARĂ

O Fecioară nu pune dragostea ca prioritate. Nativii se concentreza pe obiectivele și scopurile lor. Sunt perfecționiști și fac eforturi în toate domeniile. Mai puțin în amor. Dar dragostea e ceea ce le lipsește Fecioarelor. Nu realizează acest lucru decât atunci când li se arată dragostea. Le este teamă că nu sunt la înălțime, și de aceea par reci și inabordabili.

12) TAUR

Dintre toate semnele, Taurul este cel mai încăpățânat. Le e greu să admită sentimentele și se ascund sub o aparență sarcastică. Dacă vrei să faci un Taur să se îndrăgostească, atunci îți urez noroc! Trebuie să fii la fel de încăpățânat că el și să fii eventual total diferit că să îl poți aprinde. Ai nevoie de tenacitate că să îl urnești din loc pe Taur, dar atunci când decide el că te vrea, nu îi mai stă nimic în cale.

În 3 minute poți să vezi și: Tânăr omorât, tranșat și aruncat în râu de propriul tată!

FCU Craiova, șanse în plus de promovare: încă un loc pentru alb-albaștri!

Mijlocul Craiovei, gata să se destrame: Mateiu iese din joc!

Vătăjelu, pus la zid: fundașul e gata să părăsească Bănia!

Un oltean vindecat de COVID-19 a murit când făcea duș!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0