4 C
Craiova
duminică, decembrie 4, 2022

Cele mai stupide strategii la jocurile de noroc

Jocurile de noroc au stârnit din totdeauna imaginaţia bogată a jucătorilor. Fie că te imaginezi în posesia unui premiu colosal fie că îţi propui să aplici strategii de joc inovatoare, este indiscutabil că jocurile de noroc îţi induc această stare de spirit unică.

Şi apoi, cine nu îşi doreşte un câştig atât de mare care să îi îndeplinească toate dorinţele peste noapte? Şi ce jucător experimentat nu aplică strategii de joc menite mai ales să îi mărească substanţial şansele de câştig?

Problema este să discerni între strategiile de joc care îţi pot aduce rezultatul scontat şi acelea care sunt cu adevărat stupide şi nu merită încercate. Cum să le identifici şi mai ales cum să le eviţi vom stabili în rândurile următoare, aşa că citeşte cu atenţie!

Dublatul mizei după ce ai pierdut

Dacă ai jucat 100 super hot slot ştii că miza minimă, aşa cum rezultă şi din titlul jocului, este de 100 de credite. Nu oricine îşi permite un buget de joc care să îi permită să facă acest lucru aşa că jocul se adresează celor care sunt potenţi financiar.

Şi în acest joc chiar dacă dublezi miza, bugetul îţi va permite aceasta extravaganţă, aşa că nu vei resimţi deloc la nivel financiar acest lucru. Dar dacă ai un buget de joc caracteristic unui jucător normal, orice dublare de miză te va marca profund.

De obicei, dublarea de miză se face dacă aplici paşii dintr-o strategie de joc verificată, precum Martingale. Şirul acesta de pariere se aplică de obicei la jocurile de masă şi presupune să dublezi de fiecare dată miza în cazul în care vei pierde.

În final, strategia de pariere care implică acest lucru va returna cu primul pariu câştigător mizele pariate anterior şi va aduce şi un plus în contul tău ce jucător. Perfect adevărat, dar dacă pierderile se succed înainte să apară primul câştig şi bugetul tău se epuizează, ce ai realizat?

Ori te ridici de la masa de joc şi conştientizezi că ai ales o strategia proastă de joc fie alegi să plusezi în bugetul de joc. În ambele situaţii o să ieşi „şifonat” din această acţiune, aşa că încearcă să te ţi departe de dublarea mizei după ce ai pierdut, pentru că pe termen lung acest stil de joc îţi va aduce falimentul.

investitii-bursa-gambling
Sunt investițiile la bursă o formă de gambling?

Jocurile de noroc și investițiile sunt două lucruri foarte diferite, dar oamenii le confundă uneori. Sigur, ambele activități pot fi Read more

intencity craiova bilete vandute
Mai taie din ele, dă-le… Cum s-au evaporat 13.000 de bilete la IntenCity într-o lună! / VIDEO

Cum a scăzut într-o lună numărul de bilete și abonamente de la IntenCity de la „peste 30.000” la 17.000 și-un Read more

Strategiile de la sloturi

Încă de la început, dacă te gândeşti să aplici strategii de la jocurile de masă la sloturi, eşti perdant. Explicaţia constă în faptul că la sloturi nu ai la dispoziţie o gamă largă de pariuri ca la jocurile de masă, o gamă de pariuri care să îţi ofere varietate dar şi şanse reale de câştig.

La păcănele apeşi un buton, pui rolele în mişcare şi aştepţi ca pictogramele din joc să se poziţioneze pe ecran. Dacă în urma acestei poziţionări se formează vreo linie de câştig, se cheamă că ai introdus în casă un câştig, dacă nu, reiei acest ciclu până la apariţia unuia.

Se vehiculează în spaţiul public tot felul de strategii de natură să îţi aducă câştiguri garantate la sloturi. Fie că se sugerează apăsarea rapidă a butonului de start fie că se indică ridicarea masivă a mizei după o pierdere, toate acestea sunt doar simple iluzii.

Poate că o să ai parte de un câştig dar în nici un caz datorită acestor aşa zise strategii. Toate câştigurile pe care un slot le cedează vin ca urmare a unor caracteristici tehnice cu care producătorii l-au înzestrat.

Ai de-a face în primul rând cu cipul RNG, cel care aduce pe ecran prin intermediul simbolurilor una dintre miliardele de combinaţii numerice pe care acesta le face într-o secundă. Aşa se face că poţi apăsa butonul start şi să obţii încă de la primul spin un câştig, însă acest lucru nu se datorează vreunei strategii stupide.

Mai adaugă şi partea în care RTP-ul îşi face magia, adică să ai norocul ca jocul să îţi returneze o bună parte din sumele jucate până la acel moment de mai mulţi jucători. Şi dacă mai aduci în această ecuaţie şi volatilitatea jocului, atunci ai explicaţia pertinentă a obţinerii de câştiguri la păcănele.

Strategiile de la loterie

Cel mai prost pariu pe care îl poţi face într-un cazino este cel de loterie. Indiferent de jocul pe care îl alegi, marginea de casă este atât de mare încât ai puţine şanse de reuşită. Dacă ne raportăm numai la loto 6/49, atunci ştii că ai o şansă de 1 la 13 milioane de a pune mâna pe marele premiu.

Chiar şi la celelalte sisteme de loterie listate în oferta cazinourilor, cea mai mică margine de casă este şi ea situată la 20%, imens dacă ne gândim că jocul de blackjack oferă de pildă o margine de casă sub procentul de 1%.

Şi totuşi, în pofida acestor şanse destul de mici, jocul de loterie continuă să facă o mulţime de adepţi în rândurile jucătorilor. Este foarte clar încă de la început că preţul este factorul determinant în această decizie.

Se plăteşte minim 1 RON pe un bilet de joc şi se promite în caz de reuşită un câştig de sute sau chiar milioane de RON. Se oferă chiar şi posibilitatea de a juca combinat un bilet de loto, de asemenea un factor de atracţie pentru jucători.

Chiar dacă câştigul nu mai este atât de mare, totuşi se câştigă ceva! Acesta este de fapt şi imboldul care face jucătorii să injecteze bani buni în aceste sisteme de joc. Şi dacă ne gândim că sunt unele loterii care se organizează din 5 în 5 minute, putem să tragem de unii singuri concluziile.

Poate că merită din când în când să îţi încerci şansele la un sistem de loto, dar pe termen lung un asemenea joc îţi va aduce prejudicii serioase în bugetul personal de joc. Şi dacă te gândeşti să aplici strategii din jocurile de masă abandonează ideea, pentru că în nici un caz nu vei avea şanse de reuşită.

Concluzie

Se ştie că orice jucător are propriile reguli de joc dar şi o mulţime de superstiţii de care ţine întotdeauna seama. Dar să aplici strategii de joc stupide nu intră de nici un fel într-o astfel de categorie. Nu dubla deci după ce pierzi, tratează sloturile fără strategii şi joacă la loterie sporadic.

Poate că nu este reţeta care te va ţine departe de pierderile inerente din viaţa oricărui jucător dar îţi va garanta cu adevărat o experienţă de joc unică, pe care să o povesteşti prietenilor tăi cei mai apropiaţi!

Loading RSS Feed
  • Două case au luat foc, în MehedințiDouă case au luat foc, în Mehedinți
    Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta”…
  • VIDEO! Mașina Poliției locale s-a răsturnatVIDEO! Mașina Poliției locale s-a răsturnat
    Sâmbătă, 3 decembrie, în jurul orei 15,25, mașina Poliției locale…
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,027FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles