Cenaclul „Literatura la noi acasă” vine cu o triplă lansare de carte la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește luni, 14 mai 2018, la ora 16.30, în sala „Academician Dinu. C. Giurescu”, ședința lunară a Cenaclului „Literatura la noi acasă”!

Ședința lunară a Cenaclului „Literatura la noi acasă” vine cu o triplă lansare de carte pe data de 14 mai 2018. Întâlnirea de astăzi a Cenaclului va beneficia de prezența următorilor invitați: prof.Titi Vasile Titu, Gheorghe Duduială, viceședintele PNȚCD Dolj, scriitoarea Rodica Nicoleta Ion, cititoarea Viky Victoria Preoteșescu, scriitoarea Cornelia Georgescu, blogger si kinetoterapeut Adrian Sora ș.a. Ședința va fi moderată de poeta Cristina Balasoiu, președinte al Cenaclului „Literatura la noi acasă.  Programul sedinței conține partea a doua a „Centenarului Marii Uniri” și o triplă lansare de carte.

Muzeul Frumuseții tale”- un roman de dragoste scris de Nana Ileana Filip, Aurel Chioreanu și Olivia Marin. Coordonatorul cărții este Nana Ileana Filip, iar prefațator Rodica Nicoleta Ion.

-„Topografia satului și hotarului Maidanului“, autori Siofronie Liuba și Aurelie Iana- 1895, retipărire Lorin Cimponeriu,Editura Sitech, Craiova, 2018

-„Primăvara marina din ochii tăi”, – autor Lorin Cimponeriu.

Citește și https://bit.ly/2KkrA6C

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *