fbpx
16.7 C
Craiova
vineri, martie 5, 2021

FOTO! Cum arată centrele de vaccinare din Râmnicu Vâlcea!

În ce locuri se vor vaccina râmnicenii! Autoritățile locale au oferit primele detalii după amenajarea centrelor de imunizare!

- Advertisement -
- Advertisement -

Cele 5 centre de vaccinare anti-Covid-19 alocate pentru Râmnicu Vâlcea au fost amenajate, iar Primăria se laudă cu faptul că orașul s-a conformat, în timp record la legislația ce reglementează această acţiune naţională.

Centrele au fost amenajate în sălile de sport de la Liceul Tehnologic Forestier, de la Şcoala Gimnazială ”Anton Pann” Ostroveni, de la Şcoala Gimnazială nr. 10 Ostroveni, de la Şcoala Gimnazială nr. 5 şi de la Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul”. Acestea au fost dotate fiecare cu câte 6 cabine din MDF (4 pentru activitatea efectivă de vaccinare, una pentru triaj şi o alta pentru recuperare post-vaccinare), precum şi cu mobilier (paturi, mese, scaune, cuiere etc.), aparatura IT (laptopuri, imprimante), frigidere pentru păstrarea vaccinurilor, inclusiv cu generatoare care să menţină alimentarea acestora cu energie electrică în caz de avarie, aparatură medicală (tensiometru, defibrilator, termometre).

Au fost stabilite şi trasate circuitele de intrare şi ieşire. Centrele vor deveni operaţionale în perioada următoare, în funcţie de alocarea de către structurile judeţene a personalului medical şi de dozele de vaccin disponibile”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Râmnicu Vâlcea.

foto: Facebook

Tânără, bătută pe străzile din Craiova și urcată cu forța într-o mașină!

10 olteni, amendați după ce au făcut LIVE pe Facebook!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,636FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles