Spoiler alert! Cine o ucide pe Cersei Lannister!

Cersei Lannister, unul dintre cele mai detestate personaje din Game Of Thrones este pe cale să bucure privirile oamenilor și să-și găsească sfârșitul!

După ce The Night King a murit, odată ce Arya i-a înfipt vechiul și popularul pumnal în inimă, Cersei Lannister este și ea foarte aproape să înfrunte aceeași soartă. Pumnalul din oțel valeryan, arma ce a pornit războiul ce a adus moartea atâtor regi, este și cel care va pune capăt jocurilor tronului, sau cel puțin asta se preconizează.

După ce și-a îngropat toți copiii pe care îi avea cu fratele ei, Jamie, Cersei a urcat pe tronul de fier și a pregătit o strategie perfectă pentru a-și învinge cel mai puternic inamic, Mama Dragonilor. Mulți spun că puternica regină Lannister va fi ucisa de unul dintre frații ei.

Să nu uităm de celebra listă a Aryei și nici de întâlnirea ei cu soldații Lannister, cărora le-a spus clar: “Merg să o ucid pe regină”. Odată cu apariția episodului 3, amintirile legate de Arya și Melisandre au dat naștere unei noi speculații. Vrăjitoarea roșie i-a ursit micuței războinice că va închide mulți ochi: „Văd întunericul în tine. Iar în acel întuneric, nişte ochi mă privesc: ochi căprui, ochi albaştri, ochi verzi. Ochi pe care îi vei închide pe vecie”. Cei albaștrii s-au închis, ai Regelui Nopții. Posesoarea a celor mai cunoscuți ochi verzi din cele 7 regate, Cersei poate fi următoarea victimă din premoniția vrăjitoarei. Dacă va fi așa, mai rămân în calcul ochii căprui. Ai cui au fost sau ai cui vor fi? O să-și omoare Arya unul dintre frați? Tu ce părere ai? Comentăm împreună pe Facebook!

În 3 minute poți să citești și: Conduce un Mercedes la vârsta de 5 ani

 Luna mai, prima lună cu alocații mărite

Legea care va preveni obezitatea în rândul copiilor

Poliția, cu ochii pe fotografiile făcute în rapiță!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0