10.9 C
Craiova
luni, martie 27, 2023

Ștefan Popa Popa’s își va pierde titlul de Cetățean de Onoare al Craiovei

După ce Ștefan Popa Popa’s a lăsat clar că nu îi sunt dragi oltenii, prin declarațiile făcute într-o emisiune TV, Consiliul Local al Municipiului Craiova va propune retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Craiovei în cazul caricaturistului.

Consiliului Local al Craiovei va avea joi, 25 iulie 2019, o ședință în care se va propune retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s. În acest scop a fost depus un proiect de grupul de către consilieri ai PSD.

Atitudinea lui Ștefan Popa Popa’s nu a fost apreciată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu, care consideră că declarațiile făcute de caricaturist ”nu pot fi demne de o persoană cu înalte pretenții culturale”.

Craiova a fost și este, cu siguranță, unul dintre cele mai importante orașe ale României, iar faptul că locuitorii acestui mare municipiu aleg să lucreze în alte regiuni demonstrează o bună pregătire în domeniile în care aceștia profesează. Astfel de declarații denigratoare, susținute cu atâta vehemență în spațiul public de domnul Ștefan Popa Popa’s, nu pot fi demne de o persoană cu înalte pretenții culturale și care este reprezentantul unui oraș cosmopolit cum este Timișoara, gestul dânsului fiind cu atât mai regretabil din postura sa de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova. Odată ce a acceptat acest titlu în 2005, dl. Ștefan Popa Popa’s a devenit la rândul dânsului un ambasador al oltenilor, al craiovenilor care i-au conferit această distincție. În calitate de Primar al Municipiului Craiova, susțin inițiativa consilierilor PSD și a craiovenilor care au dezavuat gestul lui dezonorant în mediul online și au cerut insistent retragerea titlului de Cetățean de Onoare conferit domnului Ștefan Popa Popa’s în anul 2005. Pe această cale, țin să îi reamintesc domnului Ștefan Popa Popa’s că orașul Craiova a reprezentat, de-a lungul anilor, un punct de referință în făurirea României și a dat numeroase personalități recunoscute atât în plan național cât și internațional”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Municipiului Craiova.

Caricaturistului Ștefan Popa Popa’s i-a fost conferit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova pe 14 octombrie 2005.

În 3 minute poți să citeși și: FOTO: Un pescar a prins un pește Piranha! Nu este singurul!

Mireasă rănită la propria nuntă! Nu era furată!

Atenție! Coloane de autoturisme la Vama Giurgiu

loading...

Gata cu hackerii! Tinerii vor face bani legal

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles