21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

CFR a suplimentat trenurile pentru minivacanța de 1 mai

CFR Călători a suplimentat trenurile pentru minivacanța de 1 mai! Vor fi puse la dispoziție trenuri care vor circula spre destinațiile cele mai căutate, în special către litoral și Valea Prahovei, în perioada 27 aprilie – 2 mai!

Odată cu minivacanța de 1 Mai, CFR Călători a anunțat că va suplimenta cu vagoane trenurile care vor circula spre destinațiile cele mai căutate, în special către litoral și Valea Prahovei, în perioada 27 aprilie – 2 mai. Către şi dinspre litoral sunt disponibile peste 30 de trenuri directe, atât din Bucureşti, cât şi din marile oraşe ale ţării.

Trenul, principalul mijloc de transport al românilor spre mare

În afara trenurilor deja existente în graficele de circulație, vor fi puse la dispoziția călătorilor legături cu trenuri directe din București Nord, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Suceava spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Angajații CFR au anunțat încă din această dimineață că locurile s-au ocupat la trenurile din București spre litoral, însă călătorii și-ar putea încerca norocul doar după ora 16.00.  Va fi suplimentat și numărul caselor de bilete deschise pasagerilor din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Conform legii, studenții vor călători gratuit, iar restul călătorilor pot beneficia de reduceri semnificative dacă aleg ofertele tarifare potrivite.

De exemplu, pentru călătoria dus – întors va exista o reducere de 10%, iar cu această ocazie un bilet pentru ruta București Nord – Constanța și retur va costa 108,10 lei.

Citește și 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles