fbpx

Lecția de la Cluj: cum se sărbătorește titlul de campioană!

Campioană la vânzări de jucători, suporteri și promisiuni făcute suporterilor, Craiova încheie în genunchi sezonul. Tremură din toată ființa pentru obiectivul auto-impus.

Patronul Rotaru a promis titlul la anul, la ultima intervenție de la Digi. Până atunci, jucătorii săi au făcut CFR Cluj campioana. Ardelenii s-au impus italienește, cu 1-0 și au cucerit al doilea titlu la rând. De partea cealaltă, Craiova e obligată să câștige în ultima rundă, acasă cu Viitorul, pentru a prinde podiumul si implicit Europa.   

Cu lotul decimat de accidentări și suspendări, Papură abia a avut oameni de încropit primul 11. Inclusiv gafeorul Donkor, artizanul victoriei FCSB pe Oblemenco, a fost forțat titular. Așa că meciul a început într-o direcție clară. Panică la poarta lui Pigliacelli în start, dar portarul italian are o dublă intervenție în fața lui Djokovic și Culio. Boli trimite în plasă, dar mingea e scoasă de Hațegan pentru fault în atac. La următoarea fază, arbitrul dă penalti, după ce Kelic îl împinge pe Păun. Clujenii au executant, transformă Culio. Oltenii nu se trezesc, iar Bordeianu îl întinde pe Pigliacelli. Cristea e blocat de Arlauskis, iar repriza se încheie cu gazdele în avantaj.

CFR Cluj campioana României!

Actul secund începe la fel ca primul, cu gol anulat pentru ardeleni. De această dată pentru ofsaid la Omrani. Fortes, reîntors din Portugalia, intră în locul lui Cristea, dar nu e capabil să marcheze din 6 metri. Treptat, în stilul clasic, Petrescu îngheață jocul. Papură nu găsește nicio soluție. In minutele de final, clujenii iau piciorul de pe acceleratie. Oltenii ajung in situatii incredibile, singuri cu poarta, dar nu o nimeresc. Se încheie 1-0 pentru ardelenii, care ridică trofeul cu o etapă înainte de final.

Chiar daca fanilor li s-a promis o echipa ofensiva, Craiova a marcat un singur gol in ultimele 4 meciuri disputate.

Craiova are nevoie de toate punctele din ultima rundă, contra Viitorului lui Hagi pentru a încheia pe locul 3. În situația în care oltenii nu câștigă cu Viitorul, vor fi fanii trupei lui Hagi în finala Cupei României cu Astra, deoarece, dacă giurgiuvenii înalță celălalt trofeu, Craiova e aut din Europa.

În 3 minute poți să citești și:  5+1 de la FC Porto! Craiova poate da lovitura ultimului deceniu!

Rădoi, nodul din papura lui Corneliu!

Baschetbaliștii craioveni scriu istorie alături de suporteri!

Mihaila, motiv de speranță pentru Universitatea Craiova

Craiova – FCSB și descătușarea oltenilor din Peluză!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0