fbpx

CFR Cluj ofertează un fotbalist al Universității Craiova!

Petrescu vrea echipă de Ligă la Cluj și pregătește transferuri tari în această vară! Pe lista ardelenilor și-a făcut loc unul dintre jucătorii Craiovei!

CFR Cluj și-a învățat lecția în sezonul trecut, iar acum, clujenii nu vor să mai rateze grupele cupelor europene. Potrivit prosport.ro, Cristi Manea, împrumutat de la Apollon Limassol, nu va mai reveni la echipă, iar clujenii au doar varianta Peteleu pe acest post, jucător cu doar 6 partide bifate în sezonul trecut de Liga 1. Clujenii încearcă să-i găsească înlocuitor lui Manea din Liga 1 şi s-au orientat către Ivan Martic, fundaşul dreapta de la U Craiova. Clujenii au avut deja primele discuţii pentru transferul său, o ofertă oficială urmând a fi trimisă celor de la U Craiova în următoarele zile.

Trupa din Bănie este încă în așteptare. Dacă Viiotrul câștigă Cupa României, alb-albaștrii merg și ei în cupele europene, iar plecarea unui jucător cum este martic este puțin probabilă în acea situație, dar nici imposibilă. Pentru postul de funaș dreapta, Craiova îl are pe Dimitrov, dar Borța și Vlădoiu pot fi și ei o variantă, mai ales în ceea ce privește noua regulă U21.

Craiovenii au fost intereesați, în trecut, de Alex Ioniță, fotbalist ce nu mai intră în vederile lui Petrescu. Nu ar fi exclus un posibil schimb Martic-Ioniță.

În 3 minute poți să citești și: Nicusor Bancu, urecheat de FRF!

 Constantin Schumacher, alesul lui Rotaru: „Ne-am înțeles”

Eugen Trica, la un pas să preia Craiova!

Scandal între Sud și Nord pe terasa lui Grande!

Cutremur în Oltenia: Stadion pentru FCU Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0