CFR Cluj – U Craiova, duelul atacanților!

Orgoliile devin din ce în ce mai mari în meciul CFR Cluj – U Craiova. Nu doar cele două formații sunt rivale, ci și atacanții acestora!

Alexandru Mitriță și George Țucudean sunt despărțiți doar de un singur gol în clasamentul golgheterilor Ligii 1. Astfel, meciul CFR Cluj – U Craiova poate fi o oportunitate pentru ambii fotbaliști. Mitriță poate să-și ia un avans față de atacantul ardelenilor, iar Țucudean îl poate egala pe oltean sau chiar îl poate întrece.

Cu opt goluri înscrie în acest sezon, Mitirță este pe primul loc în topul celor mai buni marcatori ai primei ligi, iar Țucudean ocupă locul secund, cu șapte goluri marcate.

Chiar înaintea acestui duel, atacantul oltenilor s-a arătat deranjat de faptul că doar Țucudean și Gnohere au fost băgați în seamnă, iar de el nu s-a discutat atât de mult, în ceea ce privește titlul de golgheter al Ligii 1.

Este prima dată când se vorbește de Mitriță pentru titlul de golgheter. Până acum s-a discutat de Țucudean și de Gnohere, chiar dacă eu eram primul în clasament cu 8 goluri, iar ei aveau doar 4-5”, a spus Mitriță.

În afara celor doi, Elvir Koljic este și el un pretendent la titlul de golgheter, ținând cont de debutul în forță pe care atacantul Craiovei l-a avut în România. Bosniacul a înscris patru goluri în tricoul alb-albaștrilor, iar fotbalistul poate devenii unul dintre cei mai buni marcatori din prima ligă.

Sursă foto: fanatik.ro

Citește și:  Clujenii vor victoria contra alb-albaștrilor: „Am făcut cele mai bune meciuri împotriva echipelor mari”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *