5 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

Un angajat CFR Craiova a fost la un pas de bogăție! Acesta a găsit un portofel plin cu bani!

Gest de milioane din partea olteanului: „Mama mea m-a învăţat să nu îţi clădeşti niciodată fericirea pe suferinţa altuia.”

Un angajat CFR care a găsit un portofel în staţia CFR Craiova. Acesta a mers cu bunul găsit la poliţie unde a şi aflat ce conţinea: suma de 3.700 de lei, un card bancar, o chitanţă cu soldul disponibil, precum şi codul PIN al cardului, potrivit Adevărul.

Cristian Ionel, angajat al staţiei CFR Craiova, a mers la toaletă, iar în momentul în care a trecut pe lângă zona de aşteptare a văzut un portofel. I-a sunat imediat pe poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi le-a dat obiectul găsit. „În portofel au fost cam 3.700 de lei, buletin, un card şi un bon că ar fi folosit bancomatul în care era suma pe care o scosese şi suma restantă pe card. 852 de milioane pe card. Şi PIN-ul, un bileţel cu PIN-ul cardului lângă card”, a declarat Cristian Ionel, angajat CFR.

Potrivit sursei citate, bărbatul a povestit că el nici măcar nu a deschis portofelul: „Nu m-am uitat în portofel. L-am luat, m-am dus direct la colegul meu. Eu la Poliţie am aflat ce era în portofel. Până la Poliţie eu nu am ştiut ce se află în portofel”, a adăugat el.

Întrebat dacă s-a gândit să îşi îşi însuşească acei bani, bărbatul a răspuns: „Nu. Mama mea m-a învăţat să nu îţi clădeşti niciodată fericirea pe suferinţa altuia.” Bărbatul a aflat, în cele din urmă, că cel care a pierdut portofelul este şi el angajat al CFR, dar acesta nici măcar nu i-a mulţumit. Ceilalţi colegi, în schimb, l-au felicitat pentru gestul rar întâlnit.

„Celor care se ştiu mai puţin norocoşi, poliţiştii le recomandă să ţină cont de câteva sfaturi care îi pot feri de evenimente nedorite. Să purtaţi portofelul sau banii într-un buzunar interior al vestimentaţiei, în partea din faţă, cât mai aproape de corp”, a declarat Cristian Grigoresc, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Pe de altă parte, poliţiştii ne atrag atenţia şi să nu purtăm codul PIN scris în apropierea cardului pentru că poate face treaba unui hoţ mult mai uşoară.

O educatoare ar fi agresat sexual cel puțin trei fetițe!

Ademeniți la o partidă de sex, doi tineri au fost bătuți, sechestrați si umiliți!

Ședință foto nud, la Rânca!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles