21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

E oficial! Gustavo merge în China!

Oltenii au făcut anunțul oficial! Brazilianul adoptat de Craiova, Gustavo, merge în China!

Tripleta magică de anul trecut rămâne doar un vis pentru olteni. După plecarea lui Băluță, Gustavo părăsește și el Oltenia. Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai Craiovei. El și-a îndeplinit visul, acela de a ridica un trofeu în tricoul alb-albastrul al Universității.

„Aflat în ultimul an de contract, mijlocașul Gustavo Di Mauro a decis să răspundă unei noi provocări și va pleca în China. Clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația chineză Liaoning Whowin pentru transferul definitiv al unuia dintre jucătorii care a făcut parte din echipa ce a adus primul trofeu la Craiova după 25 de ani de așteptare. Gusti, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința în cei doi ani petrecuți la Craiova” , este comunicatul oficial al clubului U Craiova.

Mijlocașul brazilian Gustavo Di Mauro a semnat cu Știința în vara lui 2016, după cinci ani petrecuți în fotbalul italian. A început fotbalul la gruparea Audax Gremio, iar în Italia a evoluat pentru Salernitana, Lecce, Novara și Messina. A debutat în alb-albastru în prima victorie a sezonului 2016 – 2017, cu ASA Târgu Mureș. Gustavo a evoluat în 39 de partide în sezonul competițional 2017 – 2018 (32 în Liga I Betano, 5 în Cupa României și două în UEFA Europa League).

Sursă foto: ucv1948.ro
Citește și: Marcel Popescu: „Cei din China s-au mişcat mai repede” 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles