fbpx

Era să ne bată Chindia cu jucătorul nostru!

Alb-albaștrii nu au întors-o ca la Ploiești deși au avut o oră un om în plus. Și, la cum au prestat, trebuie să fie mulțumiți cu punctul scos.

Chindia Târgoviște – Craiova     1-1 (0-0)

Au marcat: Bic 61 / Benga (aut.) 64

Stadion: Ilie Oana

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu (80 Dumitrașcu) – Neguț (89 Novac), Rață, Bic, Yameogo – Ivancic, Dumiter (77 Voduț). Antrenor: Viorel Moldovan

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa (63 Acka), Ferreira, Bancu – Ivanov (62 Ioniță), Cicâldău, Cosic – Bărbuț, Ivan, Mihăilă (68 Zakaric). Antrenor: Victor Pițurcă

Arbitri: Cătălin Popa, Valentin Avram, Mihai Marica.

Eliminat: Ivancic 28

Craiova începe în forță, fix ca în meciul cu Dinamo, tot cu Mihăilă în prim-plan. Juniorul oltenilor are două șanse uriașe în primele momente ale jocului, dar Aioani se opune de fiecare dată. Bancu dă pe lângă, din câțiva metri, cu toată poarta în față. Nu se împlinise o jumătate de oră de fotbal, iar Chindia rămâne în 10, după un cot aplicat de Ivancic lui Bălașa. Repriza se încheie cu „capul” lui Ivan, pe lângă buturi.

Chindia – Craiova 1-1, remiza trasa de par!

Deși în 10, gazdele pornesc mai bine actul secund. După o oră de joc deschis scorul prin Bic. Jucătorul Craiovei, împrumutat încă din vară la Târgoviște, e lăsat nemarcat la un corner și finalizează ca la antrenament. Despre situația acestuia, Pițurcă declara la conferința de presă anterioară partidei: „Noi ii avem imprumutati pe Bic si pe Burlacu la Targoviste. Dar nu stiu sa aiba vreo clauza potrivit careia nu pot evolua contra noastra. Ce clauza e asta? Jucatorul trebuie lasat sa joace! Cum sa-i interzici sa joace?”

Craiova are noroc la lovitura liberă bătută de Cicâldău cu devierea decisivă a lui Benga, ce schimbă traiectoria mingii direct în plasă. Pițurcă schimbă liniile în ofensivă, dar noii intrați nu izbutesc să modifice tabela. Se încheie 1-1, iar oltenii coboară pe 4, depășiți la golaveraj de Astra.

Intra in grup! Ne dublam castigul in 3minute! – https://bit.ly/2NKuqFj

Meciul pauză / final tot de la el îl avem. E din Danemarca: Nikobing – Vejle Kolding 1/2. Cotă 23.   

In 3 minute poți să citesti și: A dat norocul peste Rotaru și Gardoș!

 Cine oprește transferul lui Mitriță la Manchester City!

Nistor: „Mănâncă ceapă şi taci din gură!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Era să ne bată Chindia cu jucătorul nostru!
Article Name
Era să ne bată Chindia cu jucătorul nostru!
Description
Alb-albaștrii nu au întors-o ca la Ploiești deși au avut o oră un om în plus. Și, la cum au prestat, trebuie să fie mulțumiți cu punctul scos.
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0