fbpx

Chip de lut

Dragă chip de lut,

Îți scriu, nu pentru a te impresiona, ci pentru a-ți spune cât ești de special. Știu că uneori ești într-o luptă crâncenă cu tine însuți. Știu că la un moment dat ai zis că ești ultimul Om de pe pământ, dar capul sus, soarele nu se află dedesubt, ci în înaltul cerului, astfel privirea ți se va lumina. Știu că ai pierdut bătălii și că ai plâns mult, dar nu se termină totul acolo. Știu că îți ziceai că nu mai poți, că putere nu mai este, că totul s-a năruit, dar și atunci tot ai mai putut, tot ai răzbit. Știu că ai plâns mult din cauza problemelor, pe ici pe colo, însă ești un suflet puternic.

Chip de lut, cineva a lucrat mult la facerea ta. Nu distruge această frumusețe într-o clipită. Știu că ești dezamăgit că Oamenii sunt mulți și-s răi, dar știu și că puține persoane își au locul în sufletul tău minunat, știu că acestea te iubesc nespus, te apreciază, îți zâmbesc, te admiră… Știu că în suflet ascunzi iubiri neștiute, neîmpărtășite, dar de ce nu le faci auzite și văzute? De ce nu le faci simțite? Iubirea trebuie simțită, apoi demonstrată…. Știu că ești un Om minunat, știu că ascunzi în privire sclipiri de diamant. Dragă chip de lut, la rândul tău vei da naștere altor suflete și acestea îți vor dărui iubire, sprijin… Știu că ai nevoie de îmbrățișări, cuvinte frumoase, momente de care să-ți amintești mai târziu și care te vor face să râzi. Omule, ochii ți-s cunoaștere, inima ți-e iubire, iar tu, tu ești miracol în ochii unui necunoscut.

Stefania Dutu

În 3 minute poți să citesti și: M-aș muta în sufletul tău

De ce? Te iubesc! Multe ar fi de zis…

 Cutremur al inimii – câteva secunde

Promit să mă îndrăgostesc de tine!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Chip de lut
Article Name
Chip de lut
Description
Dragă chip de lut, Îți scriu, nu pentru a te impresiona, ci pentru a-ți spune cât ești de special. Știu că uneori ești într-o luptă crâncenă cu tine însuți.
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0