fbpx

Poate fi mutarea verii: Cristi Chivu, antrenor!

Fostul căpitan al echipei naționale poate să înlocuiască unul dintre cei mai buni tehnicieni din Liga 1: „Este pe lista noastră

Gică Hagi și-a anunțat retragerea de pe banca tehnică a Viitorului, după ce a reușit să câștiga un titlu, o Cupă a României și o Super Cupă, tehnicianul va rămâne doar patron și se va ocupa de Academie. Astfel, constănțenii trebuie să se orienteze rapid spre un nou antrenor, iar unul dinte favoriți pentru să-i ia locul „regelui” este Cristi Chivu.

Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României„, a fost mesajul semnat de Gică Hagi.

Gică Popescu spune că FC Viitorul are o listă scurtă pe care se află trei nume:

Când vom începe antrenamentele, îl vom anunța. Avem o listă de trei: doi străini, unul român. Chivu, v-am spus, este un nume care poate fi oricând în fruntea listei. Viorel Moldovan sau George Ogăraru nu. Gică acum se odihnește. E o odihnă bine meritată pentru el, după o muncă incredibilă de 10 ani. A cumpărat un teren, l-a clădit, 6 ani de banca tehnică, n-a fost simplu. O să vă obișnuiți și cu el ce spectator. Cristi Chivu este oricând pe lista noastră și pe lista oricărui club. La ce fotbal știe și la ce poate să aducă el în fotbalul românesc, cine nu și l-ar dori pe Cristi Chivu? Îl apreciem enorm și știm că poate să aducă multă plus-valoare. Hagi este destul de secretos de felul lui. Deocamdată nu mi-a spus că ar avea vreo ofertă. Dacă ar avea-o, la relația pe care o avem noi, sigur mi-ar fi spus. Poate în ultimele 3 zile, de când nu ne-am mai văzut, să fi apărut ceva”, a spus Gică Popescu, președintele clubului constănțean.

În 3 minute poți să vezi și: Notele alb-albaștrilor după Craiova-CFR Cluj!

FOTO: Gafă de titlu: CFR a încurcat stadioanele: „Suntem campionii României”, pe Ilie Oană!

FOTO: Rotaru s-a văzut campion și și-a făcut autocar pentru titlul 5!

Craiova-CFR Cluj: Cine arbitrează finala campionatului!

Craiova-CFR Cluj: ce se întâmplă dacă se termină la egalitate!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0