fbpx

Cicaldau a marcat şi a ieşit mai scump din teren. „Nu pleacă pe 5 milioane!”

Prețul de vânzare al perlei lui Rotaru este cel dezvăluit de 3minute.net. Gica Craioveanu a confirmat!

Alexandru Cicaldau a fost cel mai bun de pe teren cu Sabail. A deschis scorul în prima repriză a meciului de pe Oblemenco, iar în startul reprizei a doua a pasat decisiv pentru Vătăjelu. La adăpostul scorului general 5-2, Papură l-a schimbat imediat, iar fără internaționalul U21 Craiova a tremurat pentru calificare.

Cu patru zile în urmă, 3minute.net dezvăluia interesul lui Genk pentru Cicaldau, precum și suma cerută de patronul Craiovei. Directorul de imagine al clubului oltean, Gică Craioveanu, a confirmat existența unei oferte concrete pentru internaționalul U21, dar și faptul că jucătorul nu va pleca din Bănie pe mai puțin de 7 milioane de euro.

Rotaru vrea 7 milioane pe Cicaldau!

Deocamdată, avem o ofertă de 5 milioane de euro, este insuficientă pentru mine. Este un jucător de top și care face diferența. Cinci milioane sunt puțini. Trebuie să pornească de la 7 milioane de euro. Eu am spus anul trecut că îl vom vinde pe 7-8-9 milioane de euro și ați râs de mine. Am avut din mai multe campionate, din Italia și Belgia. Alex e un jucător de Spania. Cicâldău e jucător de Spania, Germania”, a spus Craioveanu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

În 3 minute poți să citeși și: „Avem echipă! Ne mai trebuie antrenor și gazon”

 Papi: „În 3 minute i-am băgat în joc pe adversari”

Craiova – Sabail 3-2! Calificare europeană după 26 de ani!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0