16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Cicâldău: „Mă asemăn foarte mult cu Modric, ca stil de joc!”

Noul decar al oltenilor a evitat o comparație cu Gustavo și Băluță. Dar zice că stilul său de joc se oglindește mult în cel al lui Modric!

 

Alexandru Cicâldău a explicat de ce a ales să vină în Bănie: „Am avut ofertă bună de la Craiova și în primul rând fotbalul aici este foarte plăcut, mai ales că sunt acești suporteri incredibili. Mai mulți factori m-au făcut să aleg Craiova. Dacă eu consideram că e un pas înapoi nu mai veneam aici, sunt fericit și cu siguranță este un pas înainte pentru mine. Nu mă compar cu Gustavo sau Băluță, vă spun doar că atunci când va fi nevoie de mine voi da totul pe teren. Sper să o fac cât mai bine”. Jucătorul e de părere că Universitatea va continua să fie o rampă pentru prima reprezentativă: „Echipa națională rămâne un obiectiv pentru mine. Voi încerca la echipa de club să cresc de la meci la meci, iar dacă voi fi chemat la națională voi da totul”.

 

Decarul Craiovei a fost asaltat de fani pe facebook: „Nu sunt în măsură să vorbesc eu de modul în care arată echipa în momentul de față. Au plecat jucători, am venit eu, dar sunt sigur că vom arăta foarte bine. După ce s-a făcut transferul oficial am primit mesaje pe facebook de la fanii Craiovei, cu gânduri foarte frumoase și nu pot decât să le mulțumesc”.

 

Întrebat și de Mondialul din Rusia, Cicâldău a zis: „Îmi doresc ca Modric să fie ales jucătorul campionatului, mă asemăn foarte mult cu el, ca stil de joc”.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles